Az osztrák elnök lenyilatkozta hogy az éghajlatváltozás, a tengerek felmelegedése az oka az árvizet okozó esőzéseknek. Igaza lehet?
4 hónapig alig esett eső, előtte, rekord meleg volt, szinte minden hónap.
Most leesett egy félévnyi mennyiség, nagyjából egyszerre.
Biztos ez is a hiszti része, de, hogy korábban ilyenre az én életemben nem emlékszem... és, az, hogy én nem emlészkem, egy dolog, de a mérések sem.
Bár teljesen lényegtelen abból a szempontból, hogy vannak, akik még ma is tagadják a klimaváltozást és az emberi tevékenységet, innentől, egészen biztos, hogy minden évünk egyre rosszabb lesz időjárásilag, mint, ahogy a eddig is, évről évre egyre rosszabb lett.
Hát, nekem van.
Én nem emlékszem, hogy valaha is az én életemben lett volna ilyen drasztikus és erőszakos légköri változás.
És engem nem fizet senki.
Igen, minden bizonnyal igaza van. Ha mégsincs, akkor az sem igaz hogy 1+1=2.
De hát az igaz. Bár a hülyébb konteósok azt is kimagyarázzák, és írnak egy könyvet róla szivecskékkel, csak hogy jó színben tüntessék fel magukat, más nem számít nekik. Személyiségzavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!