Trump a vitaban nyújtott katasztrofális teljesítménye miatt nem lesz második vita?
Tök mindegy ezt a kérdést feltenni. A kérdező valószínűleg Harrisnek szurkol, ezért szidja Trump -ot, míg egyesek ahogy látom a többi választ Trump -nak, azt indokolva, hogy a modellátorok a hibásak, stb...
Ezek a viták már nem olyanok mint régen, én megnéztem, az én szememben egyik sem nyerte meg, és ezt sok helyen olvastam is független szavazóktól, hogy egyik sem volt meggyőző. Nyílván a mainstreem média kiragadja Trump -nak azt a mondatát, hogy "a bevándorlók megeszik az állatokat" míg a Trump féle konzervatív média, hogy "a műsorvezetők Kamalának kedveztek, meg Kamala egy kérdésre sem tudott válaszolni".
Az Amerikaiak nagy része már eldöntötte, hogy kire fog szavazni, azt meg hogy ki teljesített jobban a vitában, szubjektív, mindenki eldöntheti magának.
Én véleményem szerint egyik sem való elnöknek, és valahogy szerintem jobb lenne ha egy ilyen nagy országban nem csak két jelölt lenne. Mi van a többi kis pártokkal, azokat miért nem hívják el vitázni?
Szóval nem hinném, hogy Trump azért nem kérne vitát, mert olyan rossz lett volna, éppen ellenkezőleg: ha ő úgy gondolná magáról, hogy rossz volt, akkor pont ő lenne az aki vitát kérne, hogy kijavíthassa az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!