Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik végignézték a Kamala-Trum...

Akik végignézték a Kamala-Trump vitát: nektek is egyértelművé vált, hogy súlyosan defektes Trump?

Figyelt kérdés
szept. 13. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Az előző vitán is kiderült, hogy defektes Trump, csak akkor az ellenfele is egy szenilis vénember volt.

De így Kamala mellett jobban feltűnt az inkompetenciája, szerintem nem kérdés már hogy ki nyeri ezt a választást.

szept. 13. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Hála az égnek, hogy nekünk nem ezek közül kell majd választanunk...
szept. 13. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Eddig is tudtuk.
szept. 13. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem, én eddig is tudtam.
szept. 13. 23:27
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
nem! de azt észrevettem kérdező hogy te az vagy mivel még a külföldi kategóriát se sikerült el találnod
szept. 14. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Nekem tobb eddig nem elkotelezett ismerosom van aki eddig szegyenkezett Biden teljesitmenye miatt, de mondta h egyertelmuen Harrisre szavaz. Jo lenne meg egy vita. Sajnos az a baj, hogy meg 8 het van hatra a valasztasokig, s a valasztas napjara kb feledesbe merul a mostani vita ha nem lesz meg egy. Szerintem trumpek mist erre jatszanak...Lesz egy alelnokjelolti de az nem sok vizet fog zavarni
szept. 14. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!