Kamala Harris (indirekt módon) diktátornak nevezte Orbán Viktort a választási vitán?
Figyelt kérdés
Miután azzal emberkedett Donald Trump (talán nem túl szerencsés módon), hogy Orbán Viktor milyen dicsszavakkal illette, Kamala Harris azzal kezdte a kontra beszédét erre, hogy Trump mindig is szerette a diktátorok rajongását. Bár nem említette Orbánt direktbe, de mivel csak róla beszélt az előző szövegében Trump, ez egy indirekt ugyan de erős célzás lehetett arra, hogy a magyar miniszterelnök diktátor lenne.
Más is így értelmezte?
szept. 12. 01:04
1/4 anonim válasza:
Haha nem is figyeltem, ezt mondta?:) Ez jó.
Diktátor vagy önkényúr vagy autokrata egyre megy. Viktor az
2/4 anonim válasza:
Obánra általában diktátorként hivatkoznak.
3/4 anonim válasza:
én már a vita előtt is diktátornak hívvtam, vagyis előremutató vagyok
4/4 everlight válasza:
Orbán és bandája évek óta szidják a Demokratákat,de az egójuk nem bírja ki ha őket jogos kritikával illetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!