Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az osztrákokhoz képest a mi...

Az osztrákokhoz képest a mi hazaszereterünk miért olyan mint egy összehányt konyharuha?

Figyelt kérdés

Náluk nagyon erős a kultúra, az emberek osztrák kézzel készült bőr nadrágot hordanak csomó helyen, a boltokban rengeteg nemzeti viselet kapható. A környezetük tiszta, büszkék a hegyeikre es az állattenyésztés egy támogatott, megbecsült dolog. A külföldiekkel kedvesek, befogadóak és mindig mosolyognak, szinte mind beszélnek angolul.

A magyaroknál a nemzeti érzelem miért a szétrohadt dolgokkal, a lehányt vonatokkal, az alkoholizmussal, a gyűlölködéssel, a propagandával egyenlő? Vagy nálunk a ner lovag tóth gabi maga a kultúra mert kap 200 milliót orbántól hogy a férje megcsalása után keresztény hittanórát tartson...

szept. 12. 19:26
1 2 3
 21/26 Jeffrey Spender ***** válasza:
58%

Kérdező

Olyasmiket adsz a számba, amiket nem mondtam.

Én a rokkantságban szenvedőket normális embereknek tartom, ellenben akik meg azért verik a tamtamot, mert ők a fenékbekukit szeretik, vagy akár a fa tetején szeretik csinálni a dolgot, azokat a legirritálóbbaknak.

Régen is voltak melegek, és mégsem érdekelt senkit, hogy ki kivel, és hogyan szereti.

szept. 12. 23:32
 22/26 A kérdező kommentje:

21# Igen, de ma propaganda van ellenük és könyveket fóliáznak, embereket rúgnak ki miatta.

Ez fejlődés a jó irányba?

szept. 13. 08:30
 23/26 anonim ***** válasza:
71%

15: na hát gondoltam hogy előkerül az orbánozás is...

nem zavar hogy ez külföldi politika kategória?

az épp aktuális kormánynak az is feladata hogy a választópolgáraik megválasszák a következő választáson, amit az illegális migrációval nem épp ezt erősítik.

szept. 13. 08:47
 24/26 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

# 22

Túltolja a biciklit a kormány

szept. 13. 16:11
 25/26 A kérdező kommentje:

23# Nem feladata, nem arra kell költeni az adót hogy megválasszák őket. A pénzt úgy kell költeni hogy a teljesítményük alapján őket válasszák.

Vagy neked szimpatikus hogy valaki ellop 5000 milliárdot, majd többszáz milliárdot kiszór a választásokra az adódból, hogy megint őt válaszd?

Bár ahogy elnézem sok embernek ez a jó...

szept. 13. 20:08
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
25: nem érted amit mondtam.
szept. 13. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!