Öblítőbe meddig áztatjátok a ruhákat? Kezdő vagyok, nincs tapasztalatom benne.. Másik kérdésem konyharuhát milyen időközönként cserélitek, mossátok? És ha makacs foltos mivel szeditek ki? Sziasztok.
Az öblítőbe áztatást nem értem?!
Konyharuhát meg úgy használjuk, hogy ne legyen foltos. Tiszta kezet törlünk bele, illetve a tiszta edényeket töröljük el vele, jobb esetben egy másikba, mint amibe a kezünket töröltük.
Nem áztatom oblitobe a ruhakat. A koszos ruhakat berakom a mosogepbe es a megfelelo rekeszbe teszem a mosogélt és az öblítős rekeszbe az iblítőt.
Konyharuhát kb havonta mosok de ha nagyon szennyezett akkor gyakrabban is.
#1-esnek: én pl azt használok sütőkesztyű helyett is, néha belelog véletlen az ételbe meg ezer más okból lehet koszos.
Ugyanúgy szedem ki a konyharuhából a makacs foltokat mint a sima ruhából. Vanish szappanos dörzsilés, átatás aztán msoógép. De az se zavar ha benne marad a folt. A konyharuha egy természetesen koszolódó használati tárgy. Semmi bajom nem lesz ha egy folt benne marad és úgy használom
Èn speciel nem hadznàlok öblítőt mert utàlom az illatokat.
A konyharuhát cserèled ha koszt látsz rajta, vagy hetente, de attól is függ mennyi használod. Szóval ha foltos, akkor csere. Amúgy is egyre nehezebb kiszedni a foltokat idővel.
Foltokra èn epeszappant használok, de ott a vanish meg társai is.
A foltokat áztatni előkezelni kell, aztàn mosni. Konyharuha, magas hőfokon mehet.
Mi a konyharuhákat úgy mossuk ahogy a régi öregasszonyok.Kifőzzük.
Régen a texil pelenkákkal is ezt csinálták a 4-5.mosás után.
A főző vízbe Flóra mosószappant aprítottunk.
Heti egyszer mosom a konyha ruhát de ha végképp foltos végleg csere.
Áztatni nem szoktak manapság modern mosogép normál programon is megcsinálja
Ha nagyon foltos a ruha használj vanish-t rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!