Biden kinek a bábja?
Figyelt kérdés
nyilvánvalóan egy báb.
magától semmit nem tud megtenni
szept. 12. 16:37
1/12 anonim válasza:
Pont annak a bábja, akié Kamala és Zelenszkij és az EU legtöbb vezetője is. Hogy ki ő (kik ők) arról fogalmam sincs. De, hogy se Zelenszkíj, se Biden nem a saját kottájából játszik, az elég nyilvánvaló, mivel egyikük egy demens öregember, aki azt se tudja, merre a arccal, másikuk pedig egy exhibicionista, közepesen tehetséges színész-komikus.
3/12 anonim válasza:
"színész-komikus"
csak szólok - IS.
Valóban van színészt végzettsége azt, hogy mennyire tehetséges, azt nem te fogod eldönteni de ezen kívül pl. jogász végzettsége is van.
5/12 anonim válasza:
Egyértelműen Gyurcsány bábja. Övé a deepstate.
6/12 anonim válasza:
Azt hittem ez humor kategória. Mondjuk az a szint.
7/12 anonim válasza:
"Anyádnak is van bárcája"
együtt kapta a tieddel
az egy bunkó szemét aki rögtön elkezd anyázni ha valaki más véleményen van szégyellhetnéd magad
8/12 anonim válasza:
A deep state-é, ahogy minden elnök.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen Biden valóban humor kategória, nem tudom miért őt választotta a háttérhatalom
szept. 12. 19:09
10/12 anonim válasza:
Nem értem sosem ez a kinek ki a bábja kérdéseket. Ha nem tudnám, hogy Bidennek kb 50 éves szaktapasztalata van, el is hinném, hogy csak egy báb, de így kevésbé. Biden sokáig egy szaktekintély volt, most mit vársz tőle basszus 82 éves korában.
Számomra Szentkirályi tényleg csak egy beáldozható báb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!