Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Harris - Trump vita?

Sweaze kérdése:

Harris - Trump vita?

Figyelt kérdés

Magyar idő szerint szeptember 11, 3:00 elnökjelölti vita Kamala Harris és Donald Trump között.

Mit vártok a vitától? Ki fogja megnyerni?

szept. 9. 16:29
A kérdező szavazást indított:
Trump könnyedén győzedelmeskedni fog, nehezebb ellenfelek ellen is nyert vitákat
Harris sajátos taktikával megveri Trumpot
Kiegyenlített küzdelem, nem lesz egyértelmű győztes
25 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Én azt várom, hogy nem lesz igazi vita, mindkettő a saját mondandóját fogja fújni, és szapulni a másikat. Ha ezt Harris jól csinálja, ő fog belle jól kijönni, mert Trump nem nagyon tud újat mondani, amit eddig nem sütött el.
szept. 9. 16:31
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
Trump, ha rendkívül udvarias lesz, akkor lehet esélye a döntetlenre.
szept. 9. 16:38
 3/17 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem Trumpot ismeri már mindenki, 4 évig volt elnök, tudja mindenki, hogy amit állít, annak az ellenkezője fog bekövetkezni.

Harris sokak számára kérdés, viszont ő szerintem sokkal többet nyerhet ezen, mint Trump. Olvastam egy kutatást, hogy Trumpnak már kezd fixálódni a biztos szavazóbázisa, Kamalanák meg még sokat változhat.

szept. 9. 16:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokan leírják Kamalat, de anno 4 éve nagyon keményen odaszólt Mike Spence-nek. Szerintem jó kis vita lesz.
szept. 9. 17:25
 5/17 PMC Wagner ***** válasza:
9%
Két idióta fog vitázni. Vagy dögunalmas lessz az egész vagy nagyon vicces
szept. 9. 19:15
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Trumplinak már lefőtt a kávé.
szept. 9. 22:19
 7/17 anonim ***** válasza:
55%

Kamala hirhedten rossz szónok, nem nagyon tud összeszedetten és érthetően beszélni és nagyon rosszul kezeli a váratlan kérdéseket/témákat.

Viszont jó eséllyel ilyesmiktől nem kell tartani, előre megkapja a kérdéseket, előre megírják neki a válaszokat és "elvtárs" a moderátor. Így akár még nyerhet is.

szept. 10. 08:01
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

"Kamala hirhedten rossz szónok, nem nagyon tud összeszedetten és érthetően beszélni és nagyon rosszul kezeli a váratlan kérdéseket/témákat.'

Ja igen, mert ezt mondta Trump....

szept. 10. 08:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Sokra megy vele ha megirjak neki a kerdeseket egy vitaban.... istenem legalabb eszetek lenne.
szept. 10. 08:56
 10/17 anonim ***** válasza:

Ez igaz függetlenül, hogy mondja-e Trump vagy sem. Aki már látta/hallotta beszélni, nincs szüksége más véleményére, hogy megállapítsa.

https://www.youtube.com/watch?v=61HY9atD2H4

Kanala úgy beszél, mint egy óvónéni, nem úgy, mint egy politikai vezető.

Biden is szenilis volt attól függetlenül, hogy mit mondott róla Trump.

szept. 10. 09:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!