Harris - Trump vita?
Magyar idő szerint szeptember 11, 3:00 elnökjelölti vita Kamala Harris és Donald Trump között.
Mit vártok a vitától? Ki fogja megnyerni?
Szerintem Trumpot ismeri már mindenki, 4 évig volt elnök, tudja mindenki, hogy amit állít, annak az ellenkezője fog bekövetkezni.
Harris sokak számára kérdés, viszont ő szerintem sokkal többet nyerhet ezen, mint Trump. Olvastam egy kutatást, hogy Trumpnak már kezd fixálódni a biztos szavazóbázisa, Kamalanák meg még sokat változhat.
Kamala hirhedten rossz szónok, nem nagyon tud összeszedetten és érthetően beszélni és nagyon rosszul kezeli a váratlan kérdéseket/témákat.
Viszont jó eséllyel ilyesmiktől nem kell tartani, előre megkapja a kérdéseket, előre megírják neki a válaszokat és "elvtárs" a moderátor. Így akár még nyerhet is.
"Kamala hirhedten rossz szónok, nem nagyon tud összeszedetten és érthetően beszélni és nagyon rosszul kezeli a váratlan kérdéseket/témákat.'
Ja igen, mert ezt mondta Trump....
Ez igaz függetlenül, hogy mondja-e Trump vagy sem. Aki már látta/hallotta beszélni, nincs szüksége más véleményére, hogy megállapítsa.
https://www.youtube.com/watch?v=61HY9atD2H4
Kanala úgy beszél, mint egy óvónéni, nem úgy, mint egy politikai vezető.
Biden is szenilis volt attól függetlenül, hogy mit mondott róla Trump.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!