Németországban tényleg ilyen rossz a helyzet, hogy folyamatosan késelnek meg embereket?
Sosem jártam még Németországban, korábban szerettem volna kiköltözni, de sajnos a nyelvtudásommal megrekedtem egy kezdő szinten, de ha ilyen rossz a közbiztonság, akkor lehet már nem is érdemes kimennem munkát vállalni?
Mi a helyzet most arrafelé?
@10 Ezzel ugye nem azt szeretnéd mondani, hogy az ideológiai az nem fogadható el, a családon belüli késelés viszont nem baj, vagy kevésbé lényeges? Mert a médiából ez tűnik ki.
Amikor valahol egy külföldi, jellemzően déli országból érkezett teszi, akkor az összes újság címlapon hozza le. Mikor ifj. Rácz Mihály borsodi lakos szúrja le az apját, vagy a barátját a kocsmában, azt még sosem láttam főcímen hozva, egy hétig zengetve tőle a sajtót. Az valahogy megszokott, nem lényeges, említésre is éppen csak méltó, kevés a hírértéke. De ha egy idegen szúr le egy másik idegent tőlünk 1200 kilométerre egy idegen országban, akkor napokig megy róla a cikkezés a főoldalakon.
Vajon kint állnak még a "refudzsiwellkam" transzparensekkel a kilúgozott agyúak?
Még vihetnének magyarországi "bicskásokat" is melléjük, hogy tényleg sokszínűek legyenek!
14#
Azok a balf@szok, akik kint álltak azokkal a transzparensekkel, újra megtennék.
Főleg, szélsóbálóliak,liberálisok.Amúgy is egy platformra valók.Ilyenből van pár nyugaton.Szerencsére, nálunk kevesebb.
5: hazudsz. a szülei migránsok voltak akik beleszülték az országba a gyilkos fiukat. jól látszik hogy a problémát importálták a britek.
azért mert a farkas az ólba fial, még nem lesz bárány.
Megnéztem. Statisztika szerint Magyarországon több gyilkosság történik mint Németországban.
Gyilkosságok száma 100 ezer főre vetítve:
Magyarország: 0.973
Németország: 0.823
Tehát Németország biztonságosabb mint Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!