Ifj. Moman Ottó kérdése:
Számítasz további késes terrortámadásra?
Figyelt kérdés
A német rendőrség kedden délután agyonlőtt egy késekkel felfegyverzett férfit Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található Moersban.aug. 27. 22:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, számítok
Nem tudom, hogy számítsak vagy ne számítsak
Nem számítok
22 szavazat
3/11 anonim válasza:
Ez a multikulturális társadalom természetes velejárója. Nincs is hírértéke a dolognak.
4/11 anonim válasza:
Természetesen. Nem is kevésre. Most már egy exponenciális növekedés fog bekövetkezni a terrorcselekmények számában, egyfajta robbanás.
5/11 anonim válasza:
Nálunk egy gyerek késelt, magyarország sokkal nagyobb gettó mint a németek.
6/11 anonim válasza:
Nem csak az lesz több, hanem háború is. Túl sokan vagyunk.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Én arra vagyok kíváncsi, mikor szakad el a cérna a nyugatiaknál. Egyelőre nagyon birkatürelműek. Az is kérdéses, hogy mennyire fog elfajulni. Nem gyakoriságra gondolok, hanem mennyiségre. Én simán el tudom képzelni, hogy összegyűlik 100-150 muszlim valami vásáron vagy fesztiválon, és aki szembe jön azt megkéselik, majd gyorsan eltűnnek. Lenne úgy 500-1000 sérül és halott, majd a kancellár kiállna, sajnálatát fejezné ki és megígérné, hogy szigorúbban fogják venni a dolgokat, majd ugyanúgy nem csinálnak semmit. :D
9/11 anonim válasza:
Igen, hiszen a "német" kormány (is) támogatja a terrorizmust.
10/11 anonim válasza:
Budapesten szinte nap mint nap vannak késelések, mégsem minősítjük őket "terrortámadásnak". A helyi lapokon kívül sehová nem jut el a hír, esetleg a kerületi hírportálok megírják, de már a szomszéd kerületet sem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!