Milyen következmények lennének, ha terrortámadás történt volna Taylor Swift Bécsi koncertjén?
A jobboldali erősödés világszinten biztos a következmények között lenne.
Valószínűleg lenne egy újabb ürügy egy vérfürdő kirobantására az arab világban.
Ha tényleg minden a tervek szerint történt volna az egy 911 kaliberű katasztrófa lenne, egy ekkora embertömegnél, a kitörő pánik miatt szerintem ez egyáltalán nem túlzás.
A merénylet után polgárháborús hangulat uralkodott volna el a bevándorló és a ,,tőrzsgyökeres" európai lakosok között.
Nagy szerencse, hogy ez végül nem következett be, azt hiszem egy ilyen esemény átírná Európa jövőjét.
Aki azt írja, hogy ezt a média eltudná túsolni, az nincs tisztában Taylor Swift világban betöltött ,,erejével", illetve azzal, hogy hogyan viselkedik egy többszázezres tömeg pánikhangulatban...
egy angliai féle lázadás. nyilván a média már okádta volna a sablonkulcsszavakat hogy "szélsőjobb".
mert ugye akinek nem tetszik hogy egy 7 éves gyereket leszúrnak az csak szélsőjobbos lehet.
"megafon stb meg örömködne, hogy végre lehet a migránsokat szidni"
legalább okkal tennék.
“Kár, hogy azokat a bűnöző migránsokat nem szidják, akiket Orbánék betelepítettek az országba xdd”
Én nem trollkodni vagy vitatkozni akarok, de tényleg nem tudom kikre gondolsz. Ki tudnád esetleg fejteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!