Mi a véleményetek arról, hogy a sorozatos terror után a németek is el kezdtek felébredni a szivárványos jóemberkedésből? Orbánnak már megint nem igaza volt, hanem igaza lett? (kép)
Kevés sütnivalóval kitalálhattad volna.
A legutóbbi késes merénylet után írták ki, hogy köszönjük Merkel és Zöldek...
Az, hogy sokkal nyugisabb az élet ott, mint nálunk.
Miért nem beszélnek arról a hájrambó lakájmédiájában, hogy Magyarországon hány kapcsolaton belüli erőszak, gyilkosság történik?
A "totál extrakeresztény" hájrambód ennek ellenére nem írja alá az Isztambuli Egyezményt, mert "gender".
A hazaárulónak a gyermekvédelem is gender-kérdés, így jutalmazza a "túlságosan gyermekszeretőket", ill. azokat védelmezőket, és azok védelmezőit. Bizonyára Jézus nevében, ugyebár.
Nem csoda, hogy a Fidesz kétharmados kormányzása óta többet csökkent a keresztények száma Magyarországon, mint az átkos negyven évben össszesen, de ő a legnagyobb keresztényvédő ugyebár.
Ebben a hazaáruló potrohosban annyi kereszténység van, mint abban a bizonyos aranyérben az aranytartalom.
Hazaáruló Kedves Vezetőd milyen hathatós intézkedést tett a gyermekvédelemben, ill. a kapcsolaton belüli erőszak, megelőzésére:!
Isten téged és őt is úgy segéljen, ámen, hogy semmi többet nem tehetett volna?!
Na ez a kép aztán hűha, máris náci lettem :D
Az nem jóemberkedés, ha nem vagy egy hitlerita szörnyeteg.
És tény, hogy a bevándorlók még így is kevesebb bűntettet követnek el mint a helyiek, minden célországban, mert nekik több a vesztenivalójuk. A legtöbb terrortámadás pedig még mindig széljobbos.
Mi milyen képet tegyünk ki a mosonmagyaróvári késelés után?
Valami "köszönjük Viktor"-os kellene. Nem?
gyanús, hogy a 4-5-6-7-8-as kommentelő egy személy.
a németek már a legeleje óta tudják hogy ebből baj lesz, erről max a média nem számol be. ja és a politika nem kérdezi meg az embereket hanem cselekszik.
"gyanús, hogy a 4-5-6-7-8-as kommentelő egy személy"
Lebuktam, Sörös Dzsorzs vagyok, én vagyok az ápolód. Tudod, a téveszméid miatt. Emlékszel, ugye? Mikor hallottad utoljára a zsidémonokat, még mindig a cipőtalpadból fenyegetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!