Vajon mire alapozza Donald Tramp azt a kijelentését, hogy ha elnök lesz, rövid időn belül véget vet az orosz-ukrán háborúnak?
Figyelt kérdés
aug. 24. 18:21
12/18 anonim válasza:
Pl. béketárgyalást kezdeményez, amibe ha Ukrajna nem akar belemenni elzárja az összes fegyverszállítást Kijevnek. Ezzel Ukrajna elveszti a támogatásának felét, az-az tehetetlenné válna az oroszokkal szemben. Nyílván ezt Zelenszkij is tudni fogja, és ezért bele fog menni a békébe.
13/18 anonim válasza:
12: ez az, amit a Fidesz-propaganda terjeszt. A valóság nem így fog kinézni, de majd Rogán Tóni meghajlítja.
14/18 anonim válasza:
13: mondjuk ne zavarjon hogy a youtuben megnézhető kampánybeszédeiben is ez mondja, gondolom azok mind fidesz manipuláció.
mellesleg ez a fidesz propaganda ott van a szobádban is?
15/18 anonim válasza:
"mondjuk ne zavarjon hogy a youtuben megnézhető kampánybeszédeiben is ez mondja, gondolom azok mind fidesz manipuláció."
Akkor rosszul gondolod. Ezt Trump-kampányfogás. A fidesz csak felkapja és szajkózza.
16/18 anonim válasza:
15: édes istenem ha nem megy az értelmezés ne szólalj inkább meg.
"kampánybeszédeiben is ez mondja" ezt írtam, te meg ráírod hogy ez a kampányfogás. mit nem tudsz megérteni?
17/18 anonim válasza:
@16 Nem tudom minek sápítozol, te írtad azt, hogy az biztos fidesz-manipuláció. Ezt javítottam ki, hogy nem fidesz manipuláció. A fidesz csak szajkózza a Trump-féle manipulációt.
18/18 anonim válasza:
Valamivel kampányolni kell. Bár az USA-t ismerve nem az a tipikus állam, ami szeret kimaradni a szarkavarásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!