Putyin vajon visszaadja majd az ukránok területeit a sajátjáért?
3# Szerintem senki nem akarja bántani az oroszokat, ők is a világegyensúly részei. Egyszerűen csak néha agyukra megy a hülyeség és akkor helyre kell tenni őket.
Ezután most megint tönkremennek vagy 50 évre aztán kezdhetnek megint fegyverkezni meg összekaparni a maradék ócskavasakat.
"Nagyon ciki hogy az ukránok elcsatolják oroszország egy kis részét"
Az ukránok nem akarnak elcsatolni semmit, ezt már többször, nyilvánosan kijelentették. Egyetlen nm orosz földre nem tartanak igényt.
"Az eddigi teljesítménye alapján az orosz hadsereg inkább mindkettőt bukni fogja"
Nem tudom ugyanazt az eseményt nézzük-e, de én épp ellenkezőleg látom
"Oroszországnak abban a pillanatban vége lesz, amink végérvényesen kitudják védeni a nukleáris csapást, ami max pár évtized."
Igen, ez már régóta így megy. A hideghábi éveiben az usa rázta az öklét, nekünk is minnyá lesz űrprogramunk. Az ukrán hábi előtt is rázta az öklét, nekünk is minnyá lesz hiperszónikus rakétánk. Most az usa rázza az öklét, minnyá ki tudjuk védeni. Az oroszok meg erre annyit mondanak: Minnyá zavút Putin. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!