Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fideszesek! Ha beszélgethetnét...

Fideszesek! Ha beszélgethetnétek egy ukrán frontot megjárt orosz katonával, mit mondanátok neki?

Figyelt kérdés
aug. 13. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
semmit, letérdelnék elé, lehúznám a sliccét, ov mellszobrát fognam az olembe és kézi munkáznék neki a másikkal némi szájjal való rásegítéssel
aug. 13. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Menjetek haza békével!
aug. 13. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Attól függ. Ha azok a nagyon helyes szőke pasik kapnának el, akikkel amúgy tele van a hadsereg, akkor azt csinálna velem amit akar.

Ukránpárti vagyok, de mégis mit kellene mondanom neki? Ő ugyanúgy báb a helyzetben, semmit sem érnék el vele, ha beszólnék neki. Inkább kiélvezném a helyzetet. :D

Ha viszont Putyinnal vagy valamelyik vezetővel találkoznék, akkor nem mondanék semmit. Addig ütném szó nélkül, amíg mozogna.

aug. 13. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Részvétemet fejezném ki. Hazám együttérzéséről beszélnék a nyugati dekadens sátánista vezetés ellen harcolt. Ugyan kikaptak. Nem tudták nácítlanítani ukrajnát és valszeg telepakolják az USA-sok rakétákkal, vegyi üzemekkel a szomszédot, de ha ez vígasztalja legalább a saját lakosságukat is elintézik a migrációval, lmgbtq val. Tudom csekély vígasz
aug. 13. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Megköszönnem a hősnek. Értünk is harcol! A nato elnyomása, végső soron Izrael ellen. Minket is szétbombázhatna a nato, ha nem lennénk tagok, mint Líbiát vagy fél közel keletet. Még tagként is ki akarnak tenni minket.
aug. 13. 16:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor jól értem, szeretkeznél velük?

aug. 13. 21:47
 7/7 A kérdező kommentje:

#4, #5

Komoly.

aug. 13. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!