X0 kérdése:
Ukrajnában tényleg nem szabad a békéért imádkozni, csak a győzelemért? Ha igen mi jár érte?
Figyelt kérdés
Már nem tudom, hogy a TV-ben hallottam vagy a weben olvastam. Mivel a győzelemért szabad imádkozni, így nem valami radikális istentagadó áll mögötte, aki betiltotta az imádkozást, hanem valami fanatikus háborúpárti diktátor, akit akár Kim-nek is nevezhetünk. Remélem csak rémhír volt. Ha igaz, mi jár érte? Mondjuk a korrupció meg a diktatúra miatt már eddig is Észak-Korea volt.aug. 12. 18:23
2/10 anonim válasza:
Nem mondom, van bőr a pofádon, kérdező.
3/10 A kérdező kommentje:
1-es: az mit jelent?
2-es: konkrétan mi is a probléma? Mi nem úgy van?
aug. 12. 18:35
4/10 anonim válasza:
Egyrészt valótlanságot állítasz.
Másrészt az egész kérdésed megfogalmazása orosz propaganda. Ukrajnát hasonlítod Észak-Koreához, mikor Putyin haverod futkos oda rendszeresen fegyverekért?
5/10 A kérdező kommentje:
4-es: mi a valótlanság? Ja és nem mondtam, hogy Oroszország nem olyan mint Észak-Korea. Én is tudom hogy az is olyan.
aug. 12. 18:39
6/10 anonim válasza:
Ha nem tudod hol hallottad akkor ne tegyél fel olyan kérdést aminek semmi valóság alapja nincs.
8/10 A kérdező kommentje:
7-es: köszi a választ, hasznos, hova? Ugye egy 80 éves nénit nem soroznak be...
aug. 12. 19:29
10/10 anonim válasza:
Ha csak rajta múlna a győzelem, lehet menne sorozás nélkül,is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!