Jogos lehet, hogy a genderbotrány miatt valószínűleg törlik az ökölkvívást az olimpiai programból?
Nem amiatt. Semmi köze hozzá.
Az amatőr box teljesen értelmetlen. A többi küzdősport látványosabb, mégsem arra megy ki, hogy más ember kognitív funkcióit leépítsék.
Ennek nincs helye olompián. Vagy akkor csinálják komolyan, fejvédő nélkül.
Az idősebbek emlékeznek még az NDK-s úszó lányokra.
6, én arról már lemaradtam, de emlékszem, az "első Olimpiámon" a barcelónain, még Vitray is emlegette, máig él bennem.
Nekem a dopping az, ami megmaradt az előzőkről.
Úgy csinálták, hogy, mind a ruszkik, mind a kinaiak, gyakorlatilag tenyésztették ezeket a versenyzőket, a felkészülésük alatt, kb teletolták mindennel őket, nem versenyeztették sehol, csak az Olimpiák előtt, hogy bizti, meglegyen a kvótájuk, vagy, ahol tudták, ott a kvótaszerzőt visszaléptették ezeknek a javára és, ahogy jött a WADA ellenőr, előtte már nem cuccoztatták, hogy ne legyen kimutatható semmi.
"És az ökölvívás a kezdetektől jelen volt az olimpián."
. Legalább ilyen alapvető dolgoknak utána nézhetnél.
1904-ben került be a programba.
Egyébként a fogathajtás meg a művészeti versenyek is az ősi olimpia részei voltak.
Kikerülhetnek események, főleg akkor, ha egyrészt ilyen problémák vannak a sportszövetséggel, illetve ekkora a különbség az amatőr és a profi box között.
Ne vicceljünk már, az amerikaiak messze mindenki előtt járnak doppingban is.
Egyébként meg közeledik az idő, amikor minden küzdősportot be fognak tiltani. De szerintem ekkor háborúk még vígan lesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!