Ez egy hatalmas arconcsapás Trumpnak, ami jelenleg történik az USA választási kampányában?
A szenilis vénember szerepét eléggé átvette most Trump.
Folyamatosan hülyeségeket beszél össze, beleakad a szavaiba, nem tudja normálisan kifejezni magát, össze vissza motyog, három mondaton belül ötször mondja el ugyan azt a szót. Teljesen rottyon van már ő is.
"A merényletnél sem zárom ki, hogy nem csak egy megrendezett valami volt"
Úgy rendezni egy merényletet magad ellen, hogy csak fülön találjanak és akkor még ott van a halott résztvevő meg más sérült ek is.
Elég valószínűtlen és Novemberig nem ez a téma fogja uralni a közbeszédet, szóval még az időzítése sem megfelelő.
Biden visszaléptetése benne volt a pakliban jó ideje már, tudták ezt a republikánusok is, Harris nehezebbb dió.
Talán ha J.D. Vance helyett Nikki Haily lett volna alelnökjelölt, de nem így alakult...
#2, én azt sem hiszem el, hogy fülön lőtték. Bármi mástól is lehetett piros a füle. Valószínűbbnek tartom, hogy amíg a földön feküdt, összekente a fülét valamivel, vagy saját magának megvágta. Hogy ember halt meg, az pedig azért nem bizonyítóerejű számomra, mert kevesebbért is öltek már.
A másik dolog, hogy sosem lehet tudni, hogy mi lesz hosszútávon meghatározó. Próbálkozni kell, hátha valami összejön, és Trump eddig is volt akkora showman, hogy ilyet simán bevállalhatott.
A merényletes konteokat én kizárnám, ott tényleg szerencséje volt.
Amikor Biden bejelentette a visszalépését és még nem tudtuk ki lesz a jelölt ( mármint nem volt még biztos, hogy Kamala ) akkor felvetették elemzők, hogy mi van ha a demokraták visszafordítják Trump vádjait saját maga ellen, pl ezt za idős kártyát. A 79 éves Trump kampánya tényleg jelentős részben arra épült hogy Biden egy szenilis vén hülye és ennek átfordításához csak egy 70-nél fiatalabb jelöltre volt szükség. Legalább ez bejött Kamala Harrisnek.
Nem tudjuk Trump bánja-e, legalábbis még nem hallottam.
Vance tett valami megjegyzést a macskás nőkre, szóval nem biztos, hogy túl nagy a szavazatszerző képessége.
Nikki Hailynek szintén indiai felmenői vannak és nő is, ezáltal bizonyos társadalmi rétegekben népszerűbb lehet Vancenál.
#6-os Kétértelmű, ellentmondásos és szélsőségesen bigot konzervatív és még ebben is álságos. Weird.
Nem hinném, hogy a merénylet fogja ezt a kérdést eldönteni, de egy igen erős érvelés lehet majd Trump -nak például majd a TV vitában. Azt egyébként én sem gondolom, hogy megrendezett volt.
Trump -nak a kampányára túlzás azt mondani, hogy Biden személyének lejáratására épült, inkább arról szól, hogy szerinte tönkretették a Demokraták az országot.
A közvélemény kutatásoknak meg nem hiszek, mert már a múltban láthattuk, hogy nem mindig tartalmazott valós adatokat, ezek csak becslések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!