Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Algéria szerint cionista...

Algéria szerint cionista összeesküvés áldozata a boxolójuk. Igaz lehet?

Figyelt kérdés
Én azt olvasom fórumokon, hogy lenécizzák azokat, akik felvetik, hogy nem kellene férfi kromoszómájú, férfi kromoszóma szintű sportolónak nők közt versenyezni. Algéria szerint viszont ezeket cionisták gerjesztik. Vajon mi az igazság?

aug. 8. 14:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
41%

Az egész rohadt helyzet felült 0rbán homofóbiájának igazolására. Semmi másról nem szól ez, csak, hogy hogyan lehet egy egész ország erkölcsét levinni a pöcegödör szintjére. Ha a magyar sportérdek, annyira fontos lenne, akkor a sportdiplomácia eszközével oldanánk meg és nem csinálna belőle Magyarország pártpolitikát és politikai igazolást.

Vannak megfelelő csatornák, sportbiróságok, ahová lehet vinni ezt az egészet, ehelyett, megint pártpolitika van és nem sportteljesitmény.

aug. 8. 17:22
 12/29 anonim ***** válasza:
55%
11: és elérkeztünk az orbánozáshoz. amúgy miért nullával írod a nevét?
aug. 8. 17:27
 13/29 anonim ***** válasza:
18%

Mert egy erkölcsi 0, a pedofil botrány után, nem vagyok hajlandó leirni rendesen, emberi mód a nevét. És nem érkeztünk, érkeztem.

És az elejétől fogva azt mondtam, hogy ez nem a sportról szól, hanem a politikáról. Ha a sportról szólna, ma óvna a boxszövetség.

aug. 8. 17:39
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
És sajnos nem az 0rbánozás a lényeg ebben, hanem az, hogy ez a lány úgy kapott érdemi kitüntetést, hogy az égvilágon nem ért el eredményt hozzá. És nem tőle sajnálom, mert én magamtól, sosem lennék, mégcsak világeseményre sem kijutni, nemhogy Olimpiára, de azok a sportolók, akiknek nem volt olyan "szerencséje", hogy egy politikaigazolásra alkalmas ellenfelet kapjanak "ajándékba", na tőlük viszont rohadtul sajnálom, hogy a legtöbbről, senki sem beszél. 180 olimpikonja van kint Párizsban az országnak, a legtöbbjük neve, megsem emlitődik a médiában.
aug. 8. 17:46
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
minden sport mögött ott van a politika is, sajnos.
aug. 8. 18:02
 16/29 anonim ***** válasza:
26%
aug. 8. 19:25
 17/29 Alex Fly ***** válasza:
39%

Nincs igazuk -de ilyen a propaganda. Egy muszlim országban kb. a cionista az, ami itt náluk Soros, Gyurcsány, Brüsszel, ballib, stb...

Az egységsugarú állampolgár ezzel jobbam tud azonosulni mint azzal, hogy már megint Moszkvában keverik a szart.

aug. 9. 00:48
 18/29 anonim ***** válasza:
44%
:O
aug. 14. 00:26
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nagyon jól néz ki.
aug. 16. 10:28
 20/29 anonim ***** válasza:
45%
Banyaszinten "jól néz ki"! Le kellett volna húzni róla a gatyát, akkor kiderült volna, hogy mind a kettő, vagyis hermafrodita. DE GYÁVÁK voltak a NOB egyáltalán nem tisztelt urai.
aug. 24. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!