Párizst tényleg ennyire meggyötörte az olimpia?
Figyelt kérdés
Most nézem a vegyes gyaloglást. Eiffel torony körül mennek. Nem maradt pénz újraaszfaltozni? Budapest szintű utakon mennek csórikáim. Csoda, hogy nem buknak el a repedésekben. Pár nagyobb kátyút azt látom befoltoztak. De a festések ugyanúgy mindenhol lekoptak már. Csóró kelet-európai hangulata van a versenynek így... Párizs belvárosában... ez mi?2024. aug. 7. 07:52
1/9 anonim válasza:
Külföldön mindenhol lényegesen rosszabbak az utak. Aki a magyar utakhoz szokott azokat ez meglepi.
2/9 A kérdező kommentje:
A kátyúk befoltozása miatt azért ez jobb, mint az átlag budapesti út. Egyszerűen csak egy olimpiához képest ez ultragáz. Ez a nagy híres Párizs belvárosa? Szép 19. Sz macskaköves térkő, itt-ott ráaszfaltozva? Ilyen?
2024. aug. 7. 08:03
3/9 PMC Wagner válasza:
Nem tudom én Franciaországon csak végig haladtam de a kisvárosokban/falvakban is jó minőségűek voltak az utak
4/9 anonim válasza:
Hogy közlekedhetnek Európában, ha a magyar utaknál, csak rosszabbak vannak? Itt is tank kell már vidéken, vagy helikopáter, hogy közlekedni tudj. Ott, hogy oldják ezt meg? Hőlégbalonnal?
5/9 anonim válasza:
Akik voltak Párizsban, azzal szoktak hazajönni, hogy szemetesek az utcák és rossz állapotban vannak a közterületek.
6/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, úgy van a köztudatban, hogy a franciák rettenetesen koszosak, igénytelenek, szemetes.
Mármint, ami az utakat, sétáló utcákat illeti.
7/9 anonim válasza:
#1 ezek az összes külföldi rosszabb utak most is itt vannak velünk a szobában?
8/9 anonim válasza:
Franciaországban a "déli" kultúra dominál.
Azaz nincs tisztaság, rendezettség.
9/9 anonim válasza:
Párizs nem egyenlő a francia vidékkel. Én több vidéki városban, faluban is jártam/ keresztül mentem, hát elmondanám, nagyon szép kis rendezett helyek voltak egytől egyig, nagyon nem a déli mentalitás jutott róla eszembe, inkább Ausztria.
majdnem sírva fakadtam, mikor hazaértem. Párizs egy világváros, és mint minden ilyen, büdös, szemetes, és sosincs eléggé "készen".
Nálunk "legalább" nem csak a főváros koszos, hanem a vidék is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!