Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az indiaiak mai napig utálják...

Az indiaiak mai napig utálják a briteket?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy indiai srác videóját, amiben azt fejtegette, hogy az Egyesült Királyság gazdaságilag egyre inkább teret veszít és ha kivennénk Londont a GDP-ből, akkor kvázi Mississippi szintjén állnának, ami a legszegényebb amerikai állam. Állítólag az egészségügyi rendszer is nehézkesen működik már, a bérek nem nőnek, az emberek relatív szegényednek el és igen, hogy az eddigi jólétüket nagyrészt annak köszönhették, hogy kirabolták Indiát és a fél világot. Persze utána jön az előrejelzés, hogy nemsokára India fejlettebb lesz náluk, ez mondjuk vitatható, az tény, hogy India rengeteg területen nagyon jön előre, de hogy mennyi embert tudnak kiemelni a szegénységből és mekkora problémáik lesznek a környezetszennyezéssel, ezekben én szkeptikus vagyok. Ezek szerint az indiaiak valójában kárörvendenek, ha a briteknek rosszul megy és igazolva érzik magukat, ha revansot vehetnek a gyarmatosításért?

aug. 4. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a többség nem.
aug. 4. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint hallottál EGY embert, aki hözöngött, és ebböl levontad azt a következtetést, hogy MINDEN indiai utálja az angolokat????

A kérdésedben lévö állítás nem igaz, a kifejtésed meg szintén nem helytálló

aug. 4. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
10%
Igen, és ezért el is foglalják(leigázzák) őket a migráció által.
aug. 4. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pakisztániakat jobban utálják mint a briteket.
aug. 4. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy. Tele van veluk az orszag. Latogass el Londonon belul pl Ealing keruletbe, Southall-ba, mast se latsz ott csak indiait (meg pakit).
aug. 5. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

„...ha kivennénk Londont a GDP-ből, akkor kvázi Mississippi szintjén állnának”

Eddig olvastam, az internet csodája hogy az ilyen harmadikvilágbeli IQ-betyárokat is meghallgatja valaki, ha kellően nagy ökörségekkel próbálják magukra felhívni a figyelmet

aug. 5. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!