Az olimpián miért nem indulhatnak orosz versenyzők orosz zászló és himnusz alatt?
Meg merem kockáztatni, hogy egy francia sportolónak is annyi köze van a háborúhoz, mint egy orosz sportolónak.
És Oroszország az orosz himnusz sem egyenlő az éppen hatalmon lévő elnyomó rezsimmel, ahogy Magyarország, a magyar Himnusz sem egyenlő a Fidesszel.
Ez nem szimpla származás alapján való diszkriminálás?
"#9: sejtettem, hogy az lesz a vége, hogy kérsz egy indoklást, aztán minket győzködsz."
Ez lesz a vége? Hogy kérek indoklást? Nem értem.... Az egész kérdést így kezdtem, hogy szeretnék erre valami indokot, érvet kapni. Mire fel a meglepettség, vagy nem értem.
A háború miatt nem versenyezhetnek orosz zászló és himnusz alatt. És ez miért jó? Ez miben javít bármin is? Szerintem csak még inkább nagyobb szakadékot gerjeszt Oroszország és a Nyugat között, főleg ha ártatlanokat is szopatunk. Milyen pozitív érdemi hatása van annak, hogy nem versenyezhetnek orosz versenyzők oroszként? Elősegíti a békét? Elősegíti ez a harcok beszüntetését? Vagy még inkább ellentéteket szül a két oldal között?
"Az orosz olimpiai szövetség eltiltásának semmi köze az ukrán genocídiumhoz. Azért lettek eltiltva mert nyilvànosságra került hogy intézményesített doppingolás történik a szövetség utasítására."
Erről még nem hallottam, utána lesek.
"Sport hvg.hu 2019. december. 09. 11:36
Négy évre eltiltották Oroszországot az olimpiákról és a világbajnokságokról"
Ez nem lejárt már? 2019-es a cikk.
Én fülkeforradalmár lennék? Vagy nem Nekem írtad? Nem értem miért is lennék Én fülkeforradalmár, hogy jött ez Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!