A párizsi Olimpia megnyitóját a politikusok vagy a sportolók akarták ilyen wokera?
Olvasom, hogy a sportolók is meglepődtek, hogy ekkora dragqueen fesztivál volt a megnyitó. Mivel a spórolok közt van elemi információátadás. Csak elmondták volna a rendezők, hogy ilyen lesz a megnyitó. Ergo a politikusok akarták ilyennek. Mi az igazság?
Külön rendezvény szervezőkkel készítették politikai megrendelésre? Vagy a sportolók maguk akarták hogy ilyen elfogadó legyen a megnyitó, hogy ezzel is tereljék a nyájat?
12.
Mondjuk az aranyos, amikor hatalmas nagy hangon előadják, hogy NINCS POLITIKA A SPORTESEMÉNYEKEN!!! Főleg, ha valami csúnya jobboldali témát vinnének be, akkor nincs politika!
De azért...
...oroszoknak fák áut mindenhonnan, mert a sport nem erről szól
...azért egy kis fekete-sajnáltatás mindig jut a focimeccsek elejére, meg mindenféle nyálas szomorkodások a szinte kizárólag feketékből álló játékosokkal (portugálok jól jártak, nekik elégséges csak cigányokat bepakolni a keretbe pl. Pepe, Ronaldo - ők ketten így egymás mellett úgy is néznek ki, mint amikor Rostányos Szulejmán meg Góman Grindelvald állnak a telep szélén)
...szivárványos zászló kötelező elem
...ukránok szomorkodása is elfogadható
...csúnya kínaiakat lehet picit szidni, "mer csalnak".
Egyértelműen politikai töltetű volt. A sportolók miért akarták volna ilyenre? Ez miben adott volna hozzá az ő teljesítményeikhez? Meg amblock, ennek az egésznek mi köze van a sporthoz?
Nem értem, hogy mi keresnivalója van egyáltalán a szexnek egy nemzetközi sportesemény megnyitóján? Miért kell oda farkát lóbáló drag queen, Törpapának öltözött díszb*zi az asztalra stb.? De pláne, miért kell ezt a világ egy jelentős részének vallásához és sokak kultúrájához hozzátartozó eseményt ábrázoló festmény mására csinálni? És még egyesek azzal érvelnek, hogy nem is nyomják a "jámbor, csak élni akaró emberek" arcába nyomni ezt az aberrált szubkultúrát és életmódot, meg nem is létezik woke... Ha valaki sportot szeretne nézni, már ott is ezzel találkozik szembe. És nem, még azzal sem lehet érvelni, hogy "az nem szexualitás, hogy két ember fogja egymás kezét". Ez egyértelműen szexuális töltetű beállítás volt, aminek amblock nem lenne helye egy ilyen rendezvényen, de ennek az aberrált életmódnak pláne nem lenne ott semmi keresnivalója. Egyáltalán nem a "két ember fogja egymás kezét, akár barátok is lehetnének" kategória, amivel egyesek érvelnek...
Engem, mint keresztény embert sértett ez a megnyitó. Szerintem ezt így érzi számtalan más keresztény is. De igazából muszlim testvéreim kultúráját is sérti, hisz Jézus személye az Ő vallásuknak is a része. De ha valaki nem vallásos, akkor is találhatott bőven-bőven kifogásolható elemeket az egészben, szekuláris nézőpontból is. Egyrészt ez a festmény a világ egy jelentős részének a kultúrájához hozzátartozik, tehát voltaképp a hagyományos, európai kultúrát, művészetet és társadalmat is gyalázta ez az esemény. Másrészt ezt gyerekek is láthatták. Nem akarok az az ember lenni, aki mindent a gyerekekre hivatkozva akar tiltani, de ez szerintem egyáltalán nem gyerekeknek való. A farkat lóbáló ember akkor sem a gyerek szemének való, ha nem drag queen, szerény véleményem szerint.
Írom mindezt úgy, hogy sok kérdésben magam is inkább baloldali álláspontot képviselek, de nem szeretem magam bekategorizálni, inkább könnyű vérrel "harmadikutasnak" vallom magam, mert más kérdésekben meg inkább jobboldali vagyok. A pártpolitikának pedig nem vagyok a része, sokáig apolitikus voltam. A Fideszt egyáltalán nem szívlelem, sőt, egyáltalán nem tartom őket jó vezetőknek. Nem is szavaznék rájuk. De az ellenzéket sem kedvelem.
15.
Egy középkorú fazon löttyedt kékre festett péniszét fogod bámulni, nem túl felemelő látvány. Meg egy sereg transzit, ahogy produkálják magukat. A triggerelés túlzás, inkább fárasztó volt a bohóckodás.
Hiányzott belőle az az olimpiai elegancia, ami a '12-es londoni vagy a '08-as pekingiben megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!