Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A párizsi Olimpia megnyitóját...

A párizsi Olimpia megnyitóját a politikusok vagy a sportolók akarták ilyen wokera?

Figyelt kérdés

Olvasom, hogy a sportolók is meglepődtek, hogy ekkora dragqueen fesztivál volt a megnyitó. Mivel a spórolok közt van elemi információátadás. Csak elmondták volna a rendezők, hogy ilyen lesz a megnyitó. Ergo a politikusok akarták ilyennek. Mi az igazság?

Külön rendezvény szervezőkkel készítették politikai megrendelésre? Vagy a sportolók maguk akarták hogy ilyen elfogadó legyen a megnyitó, hogy ezzel is tereljék a nyájat?

júl. 29. 13:38
A kérdező szavazást indított:
Politikai nyájterelés a "jó irányba" célzattal
Olimpikonok, sportolók rendezték így
Rendezvényszervezők külön ötlete
32 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%
Politika, egyértelmű.
júl. 29. 13:42
 2/22 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nem egyértelmű. Nekem magyar kormánykommentekből kellett ezt megtudjam. Én azt hittem, hogy a NOB csinálja az olimpiai megnyitót és nem a politikusok, de folyamatosan derül ki, hogy tévedek :(
júl. 29. 13:45
 3/22 anonim ***** válasza:
28%
Miért kell még mindig ezen cirkuszolni, hogy milyen lett a megnyitó? Szerintem jól sikerült és jó volt hogy ilyen sokszínű volt és a francia történelem/irodalom/művészet elött tisztelgett
júl. 29. 13:55
 4/22 anonim ***** válasza:
65%

Én nem ez alapján ítélem meg - egyszerűen csak rossz volt. Olyan igazi "franciás", feleslegesen lóbált pénisszel (kb. a '70-es években az összes francia filmben kötelező elem volt), rossz táncikával, túltolt művészieskedéssel és nem túl barátságosnak kinéző kövér nénikkel.

Eszembe jutott pl. milyen jó volt anno a londoni Olimpia megnyitója! Minden tipikus "angolos" dolgot bemutattak (esernyős csaj, Harry Potter, Holmes, tea és sütemény, piros busz, rossz angol konyha stb.), Rowan Attkinson jóvoltából még humor is volt.

Ez meg most inkább volt bizarr, mint érdekes. És úgy, hogy szarom le a woke-ot úgy alapból.

júl. 29. 13:58
 5/22 anonim ***** válasza:
55%
Az undorító politikai érdekek miatt lett ilyen.
júl. 29. 14:26
 6/22 anonim ***** válasza:
38%

Hihi, a tipikus franciás margójára - ez a klip simán mehetett volna megnyitónak, kellően fura, kövér néni is van benne, idétlen tánc is és francia a nyelv is.

https://www.youtube.com/watch?v=AekYJ62Knno

júl. 29. 14:36
 7/22 anonim ***** válasza:
42%
A hatalom - ami nem egyenlő a politikusokkal, hanem felettük áll.
júl. 29. 15:05
 8/22 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó ne higgy összeesküvés elméletejben
júl. 29. 16:04
 9/22 anonim ***** válasza:
56%

10:

Miért; a sportolók szerinted nemtelen és szexuális orientáció nélküli lények? Vagy szerinted mind hetero?

júl. 30. 16:25
 10/22 anonim ***** válasza:
66%
#11 Én ilyet nem mondtam, csak annyit, hogy a pride-ot felesleges és értelmetlen a sportrendezvényeken előadni.
júl. 30. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!