Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Már biztos, hogy Kamala...

Már biztos, hogy Kamala Harris lesz a demokrata jelölt vagy lehet még más?

Figyelt kérdés

júl. 27. 02:53
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem hallottam más jelöltről és kevés idő van a jelölőgyűlésig, szóval elég biztos.
júl. 27. 05:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem esélyesen ő lesz. Ennek több oka is van. Az USA-ban a kampányfinanszírozás bonyolultabb, mint nálunk. Így nem kaphatja meg akárki a kampánypénzeket Biden után. A következő a sorban Kamala.

Szerintem most már az a kérdés, kit választ magának alelnöknek. Pl örülnék, ha Michelle Obama lenne, de erre nem sok esélyt látok. Pedig ketten győznének.

júl. 27. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
#2: Rengeteg női szavazójuk lenne az biztos. Hillary Clinton szerintem brutál jó elnök lett volna, nagyon tökös nő, ha szabad így mondanom.
júl. 27. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Hillary valóban az, bár a férje lehúzhatja az imázsát.

[link]

júl. 27. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Ott a férje valamint Hillary kulpolitikaja huztaebaz imazsat. Amugy osszessegeben igy is tobb szavazatot kapott, mint Trump, de az elektori rendszer miatt nyert Trump. Ha nem lenne az elektori rendszer, akkor szinte mindig a demokratak nyernenek. Egyszeruen azert, mert New York es California mindig is rajuk szavaz, es az mar az USA lakossaganak 25%-a.
júl. 27. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egész nyugati part demokrata.
júl. 27. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:

#5: [...] „Ha nem lenne az elektori rendszer, akkor szinte mindig a demokratak nyernenek.”

Ez hatalmas tévedés. Ugyanis pontosan a "győztes minden elektort visz" rendszer miatt a jelöltek a billegő államokra koncentrálják a választási kampányukat, a többit meg az előválasztások után már "elengedik". Ha szavazatarányos lenne a rendszer, akkor nyílván más lenne a Trump hozzáállása is pld. Kaliforniához, így meg tök mindegy neki hogy mennyivel kap ki ebben az államban. Fordítva hasonló a helyzet Texas-szal, ott a Demokratáknak nem sikerült nyerniük már Jimmy Carter óta és most se fognak, ezért kétlem hogy Kamala végighaknizná cowboy-kalapban ezt az államot :)

júl. 27. 13:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!