Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen hatásai lennének, ha...

Milyen hatásai lennének, ha betiltanák Európában az iszlám vallást? Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

júl. 26. 22:34
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki jobban jàrna az iszlám eltűnésével. Ez a vallás csak kárt okozott az emberiségnek
júl. 27. 17:51
 12/43 Jeffrey Spender ***** válasza:
44%

Hogyan lehetne megszabadulni a muszlimoktól ?

Mindenki, még én is támogatnám, csak mégis nem szabadna feltűnően csinálni.

júl. 27. 17:57
 13/43 A kérdező kommentje:
Szerintem Kína kezeli jól, a muszlimokat átnevelőtáborokba zárják, betiltják azt a fejkendőt vagy mi az, a mecseteket lerombolják, volt amelyiknek a helyére nyilvános wc-t építettek
júl. 28. 19:06
 14/43 Jeffrey Spender ***** válasza:

Kínában nem csak a muszlimokat utálják, hanem ott mindenki, aki nem Han kínai, az ellen xenofóbia, és rasszizmus megy.

Én inkább családegyesítésre ösztönözném őket, Szíriában / Irakban / Afrikában.

júl. 28. 19:08
 15/43 anonim ***** válasza:
73%

Az iszlám beszivárgása egy tudatos és eltervezett züllesztés része volt, amiből komoly problémák fognak kialakulni a végén. Az iszlám amikor kisebbségben van, akkor a Mohamedi fényekre és Allah szeretetére fókuszál, de amint többségbe kerül, mindenkit rákényszerítenek a hitükre. Ez nem iszlamofóbia, csupán történelmi tény. A muszlimokkal nem lehet együtt élni, bármennyire is mókásan hangzik. A radikális eszme a vallásuk mögött forradalmat akar, hogy mindenki Allahot imádja és tisztuljon meg a föld a pogány züllöttségtől. Az alkotmány legyen a saria, a vezér Mohamed, a cél pedig Allah. Ez egy forradalmi eszme. Én olvastam a koránt többször is, de ez nem elég, tudni kell a magyarázást is hozzá, ami függ bizonyos felekezetektől. Ha a wahhabita felekezetre hagyatkozunk, akkor forradalom és pusztítás, ha a többire, akkor terjeszkedés és adóztatás akik nem hódolnak be.

Egy betiltás felerősítené a radikális magyarázatot és véres harcba torkollna amit gerilla hadviselés és ártatlanok halála szenvedné meg. Szerintem már elkéstünk, már csak óvatosan és ésszel lehet cselekedni, annyira sokan vannak.

júl. 30. 15:59
 16/43 anonim ***** válasza:
#15 a 30-as években pont ugyanezt mondták a zsidókról. Annak sem lett jó vége.
júl. 30. 17:31
 17/43 A kérdező kommentje:
Kínában sikerült visszaszorítani őket
júl. 30. 17:40
 18/43 Jeffrey Spender ***** válasza:
Kínában volt akkora polgárháború, és népirtás is, a saját népük ellen, hogy ahhoz képest a muszlimok deportálása már nem adott hozzá semmi újat.
júl. 30. 17:48
 19/43 anonim ***** válasza:
Nem kell betiltani az iszlámot, a polkorrektséget meg a woke-izmust kellene végre a kukába dobni, és akkor végre a helyén lehetne kezelni a radikális iszlámot anélkül, hogy a normális muszlimoknak is megtiltsuk, hogy gyakorolják a hitüket. Miért kéne például egy bosnyáknak tiltani, hogy napi ötször le boruljon Allah előtt csak azért, mert az ázsiai és afrikai muszlim migránsok nem akarnak integrálódni?
aug. 1. 19:44
 20/43 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretjük őket
aug. 1. 19:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!