Milyen hatásai lennének, ha betiltanák Európában az iszlám vallást? Jó ötlet lenne?
Hogyan lehetne megszabadulni a muszlimoktól ?
Mindenki, még én is támogatnám, csak mégis nem szabadna feltűnően csinálni.
Kínában nem csak a muszlimokat utálják, hanem ott mindenki, aki nem Han kínai, az ellen xenofóbia, és rasszizmus megy.
Én inkább családegyesítésre ösztönözném őket, Szíriában / Irakban / Afrikában.
Az iszlám beszivárgása egy tudatos és eltervezett züllesztés része volt, amiből komoly problémák fognak kialakulni a végén. Az iszlám amikor kisebbségben van, akkor a Mohamedi fényekre és Allah szeretetére fókuszál, de amint többségbe kerül, mindenkit rákényszerítenek a hitükre. Ez nem iszlamofóbia, csupán történelmi tény. A muszlimokkal nem lehet együtt élni, bármennyire is mókásan hangzik. A radikális eszme a vallásuk mögött forradalmat akar, hogy mindenki Allahot imádja és tisztuljon meg a föld a pogány züllöttségtől. Az alkotmány legyen a saria, a vezér Mohamed, a cél pedig Allah. Ez egy forradalmi eszme. Én olvastam a koránt többször is, de ez nem elég, tudni kell a magyarázást is hozzá, ami függ bizonyos felekezetektől. Ha a wahhabita felekezetre hagyatkozunk, akkor forradalom és pusztítás, ha a többire, akkor terjeszkedés és adóztatás akik nem hódolnak be.
Egy betiltás felerősítené a radikális magyarázatot és véres harcba torkollna amit gerilla hadviselés és ártatlanok halála szenvedné meg. Szerintem már elkéstünk, már csak óvatosan és ésszel lehet cselekedni, annyira sokan vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!