Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen hatásai lennének, ha...

Milyen hatásai lennének, ha betiltanák Európában az iszlám vallást? Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

2024. júl. 26. 22:34
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki jobban jàrna az iszlám eltűnésével. Ez a vallás csak kárt okozott az emberiségnek
2024. júl. 27. 17:51
 12/43 Jeffrey Spender ***** válasza:
44%

Hogyan lehetne megszabadulni a muszlimoktól ?

Mindenki, még én is támogatnám, csak mégis nem szabadna feltűnően csinálni.

2024. júl. 27. 17:57
 13/43 A kérdező kommentje:
Szerintem Kína kezeli jól, a muszlimokat átnevelőtáborokba zárják, betiltják azt a fejkendőt vagy mi az, a mecseteket lerombolják, volt amelyiknek a helyére nyilvános wc-t építettek
2024. júl. 28. 19:06
 14/43 Jeffrey Spender ***** válasza:

Kínában nem csak a muszlimokat utálják, hanem ott mindenki, aki nem Han kínai, az ellen xenofóbia, és rasszizmus megy.

Én inkább családegyesítésre ösztönözném őket, Szíriában / Irakban / Afrikában.

2024. júl. 28. 19:08
 15/43 anonim ***** válasza:
73%

Az iszlám beszivárgása egy tudatos és eltervezett züllesztés része volt, amiből komoly problémák fognak kialakulni a végén. Az iszlám amikor kisebbségben van, akkor a Mohamedi fényekre és Allah szeretetére fókuszál, de amint többségbe kerül, mindenkit rákényszerítenek a hitükre. Ez nem iszlamofóbia, csupán történelmi tény. A muszlimokkal nem lehet együtt élni, bármennyire is mókásan hangzik. A radikális eszme a vallásuk mögött forradalmat akar, hogy mindenki Allahot imádja és tisztuljon meg a föld a pogány züllöttségtől. Az alkotmány legyen a saria, a vezér Mohamed, a cél pedig Allah. Ez egy forradalmi eszme. Én olvastam a koránt többször is, de ez nem elég, tudni kell a magyarázást is hozzá, ami függ bizonyos felekezetektől. Ha a wahhabita felekezetre hagyatkozunk, akkor forradalom és pusztítás, ha a többire, akkor terjeszkedés és adóztatás akik nem hódolnak be.

Egy betiltás felerősítené a radikális magyarázatot és véres harcba torkollna amit gerilla hadviselés és ártatlanok halála szenvedné meg. Szerintem már elkéstünk, már csak óvatosan és ésszel lehet cselekedni, annyira sokan vannak.

2024. júl. 30. 15:59
 16/43 anonim ***** válasza:
#15 a 30-as években pont ugyanezt mondták a zsidókról. Annak sem lett jó vége.
2024. júl. 30. 17:31
 17/43 A kérdező kommentje:
Kínában sikerült visszaszorítani őket
2024. júl. 30. 17:40
 18/43 Jeffrey Spender ***** válasza:
Kínában volt akkora polgárháború, és népirtás is, a saját népük ellen, hogy ahhoz képest a muszlimok deportálása már nem adott hozzá semmi újat.
2024. júl. 30. 17:48
 19/43 anonim ***** válasza:
Nem kell betiltani az iszlámot, a polkorrektséget meg a woke-izmust kellene végre a kukába dobni, és akkor végre a helyén lehetne kezelni a radikális iszlámot anélkül, hogy a normális muszlimoknak is megtiltsuk, hogy gyakorolják a hitüket. Miért kéne például egy bosnyáknak tiltani, hogy napi ötször le boruljon Allah előtt csak azért, mert az ázsiai és afrikai muszlim migránsok nem akarnak integrálódni?
2024. aug. 1. 19:44
 20/43 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretjük őket
2024. aug. 1. 19:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!