Kalama Harris miért jobb jelőlt Bidennél?
Biden szenátor volt. Fedhetetlen az előélete. Soha egy botránya sem volt. Férfi. Jól forgatja a szavakat. Hű a liberális elvekhez. Tekintélyes, karizmatikus férfi. Kalama Harris pedig csak egy fekete nő. Erőtlen, gyenge beszéde van. Nem logikusak a következtetései.
Ha már le kellett volna váltani Bident, miért éppen őrá?
El vagy tévedve fideszbirka. Trumpli próbálja megúszni a vitát, de nagy zakó lesz ebből szeptember 10-én.
1. Tartsuk már meg a kölcsönösséget, hogy nem személyeskedünk jolvan?
2.Fideszbirka? Tesim neked annyi eszed van, hogy aki Trumpal szimpatizál az fideszes, nem vagyok fideszes ne sertegess!
3. Mássz már ki a CNN meg hasonló liberális mediumok világából, és próbálj hiteles forrásból tájékozódni!
4. Amerikai cégnél dolgozom, évente többször kell ki járnom, és remgeted kapcsolatot szereztem ez álltal az utóbbi évtizedben, és hidd el, hogy aki üzleti, gazdasági érdekből van az USA-ban a háta közepére nem kívánja ezt a libsi luvnyát
5. Racionálisan gondolkodó emberek, akik nem szeretnék azt, hogy egy olyan elnöknő vezesse az USA-t aki a migrációt illetve az lmbtq mozgalmat támogatja illetve tovább penzelné az ukrajnai háborút, mar előző este a szavazó fülkében fog aludni, hogy ahogy felkel X-elhessen Trumpra
6. Trump nem politikus, egy üzletember, egy vérbeli vezető akihez képest az összes politikus, egy álszent kutya.
Jó lenne ha innen a icipici Magyarországról a megmondó kapitányok kicsit elgondolkodnának, hogy ne beszéljenek hülyeségeket, úgy, hogy a világgazdaságról, érdekekről, összetett összefüggésekről, halvány foggalmuk sincs.
További szép estét, és ajánlom, hogy bizz benne, hogy Trump nyer mert Musk-al a "jobbján" jelenleg ő az aki kicsit újra normalizálhatja az USA-t illetve a világ helyzetét!!!
Köszönjük a kortesbeszédet.
Szerintem Trump egy vén f@sz, ha győz ha nem.
Leírtam a véleményemet, elolvastam a tied,
engem nem győztél meg. Ez ugyan nem számít,
mert Budapesten élek de soha nem szavaznék
egy ilyen idiótára.
Videó van róla, ahogy felhergelte
híveit, hogy vonuljanak a Capitoliumhoz tüntetni,láttuk a végeredményt. Börtönbe kéne lennie.
Ha egyszer fideszbirka vagy. Szépen visszabőfőgöd a hazug kormány propagandát mert viktor gazdid szerelmes trumpliba.
Attól mert a mekiben takarítasz nehogy már komoly tényezőnek hidd magad. Amerikai cég.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!