Na hogy áll most a nemzetközi COVID összeesküvés?
Mik most a jóslatok, hogy mit fognak kitalálni, hazudni, bevezetni, korlátozni?
Egyszer had olvassam el előre is. Ne utólag lássam, hogy mi volt állítólag előre kitalálva.
Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy miért keversz ide ilyeneket, hogy holdraszállás tagadása, meg 5G által terjesztett covid.
Sehol nem írtunk ilyeneket a válaszokban, én legalábbis biztosan nem.
Tudod miért? Mert nem vagyok konteóhívő! Nem félek az 5G-től vagy a chemtrail-től, bízom az oltásokban, mindig is ügyeltem az alapos szappanos kézmosásra, nem másztam mások személyes terébe a covid előtt sem.
Szerintem igenis volt covid, csak éppen a kezelésében igen erős túlzásokba estek a kormányok, súlyos ellentmondások merültek fel. És bizony ezek az intézkedések akár komolyabb károkat is okozhattak, mint maga a covid. Hogy értsd, mire gondolok: az online oktatás a gyerekek tanulmányait és szociális fejlődését is visszavetette, sokan elveszítették az állásukat, létbizonytalanságba kerültek, sokan depressziósak lettek, mert pl. a magányos idő emberhez nem jártak már annyit a családtagok, hogy "megvédjék". Vagy pl. az emberek simán elfogadtak elég durva jogkorlátozásokat, hátrányos megkülönböztetéseket, mert féltek. Rákos betegek kezelése maradt el a kórházak bezárása miatt.
Én ezeket gondolkodó emberként azért észrevettem, és úgy gondolom, hogy jogosan merült fel bennem, hogy nem teljesen az igazságot mondták a kormányok ezzel kapcsolatban, és mivel a politikusok egy normál helyzetben sem feltétlenül a nép érdekében dolgoznak, szerintem reális felvetés, hogy ennek a sok hülyeségnek egy részét direkt csinálták, vagy egyszerűen hanyagságból nem gondoltak a járulékos következményekre.
Pl. én már az egyetemi bezárás napján azt mondtam, hogy ha most bezárnak ilyen kevés covidos esetnél, akkor mikor lesz újranyitás? Soha? Megjósoltam akkor, hogy a bezárásos esetszámnál magasabb esetszámnál lesz az újranyitás. Így is lett, az emberek meg egyből elkezdtek hőbörögni, hogy ezt így hogy. Pont a döntéshozók nem gondolták rendesen végig ezt, amikor döntöttek.
"AMIKOR MÁR OTT TARTATOK, HOGY NINCS ILYEN VÍRUS"
senkinek nem furcsa hogy kínából adták át a vírus nem is az egész hanem csak az egyik részletének az állítólagos genomját és az egész világ benyalta az USAtól kezdve mindenki elfogadta a kínai hamisított genomot
aztán meg mivel csak kína gyártott le nagy mennyiségűt az egész világ kínától vette az előre beállított covid teszteket ami alapján kimondták hogy ez a vírus a bajod
Ohhh, rengeteg ellentmondás volt.
3 év alatt (!) 7 millió covid halott, el sem tudják temetni, annyi a holttest van,szarjuk össze magunkat.
Közben globálisan éves szinten 50-60 millió halott teljesen átlagos a Földön. Csak idén eddig 37,7 millió halott, 79 millió születés. Ettől bezzeg nem dől össze a temetkezés, a kórházak, meg az anyámkínja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!