A gyalázatos, szánalmas EU-s vezetők helyett nem lenne jobb ha törökök irányítanák az EU-t?
Életszínvonal csökkenést, infláció növekedést többek között.
"És ahogy mondtam az infláció is azért magas mert pörög a gazdaság ezerrel."
Ilyen összefüggés pedig nem létezik. Komolyan azt hitted hogy ezt bárki is beveszi? :D
"A hátsó feledből húztad elő az életszínvonal csökkenést?"
Nem, a linkelt tényekből.
A PPP eleve nem ilyesmit jelent.
A HDI-nek pedig soktényezős, csak egy része az életszínvonal, vagyis annak csökkenése mellett is nőhet. A csökkenést pedig már alátámasztottam korábban.
A PPP pontosan hogy életszínvonal összehasonítást tesz lehetővé országok között. Ezek szerint tényleg a hátsó feledből húzod elő a hülyeségeidet.
A HDI valóban sok mindent tartalmaz, mint például az életszínvonal.
Ha ez a két mutató növekszik egy országban, kizárt hogy az életszínvonal csökken. Ha ennyit sem vagy képes felfogni, akkor miért pattogsz? Érdekes hogy mindig a legbutább a leghangosabb.
Egyébként melyik mutatóval támasztottad alá az életszínvonal csökkenést? Mert nem láttam. Vagy akkor nálad elég annyi hogy a hátsó feledből húzod elő?
Esetleg olvasd el a 7. komment linkjeit!
Hogy egyébként valótlan jelentéseket kell magyaráznod mutatókba, ezzel egyébként pont azt bizonyítod, hogy tarthatatlan az álláspontod.
Amit linkeltél pont azt bizonyítja amit mondtam. Idézek a szövegből:
"A vásárlóerő-paritás árfolyamát mindenekelőtt nemzetközi életszínvonal-összehasonlításokra használják."
Szánalmas vagy :)
A 7. komment linkjében nem látom hogy mi igazolná az életszínvonal csökkenését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!