Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki lesz a demokrata elnökjelölt?

Ki lesz a demokrata elnökjelölt?

Figyelt kérdés

júl. 22. 00:26
A kérdező szavazást indított:
Michelle Obama
Kamala Harris
Egyéb
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
még nem tudni, a héten kiderül.
júl. 22. 00:38
 2/8 felkelhetetle ***** válasza:
92%

Igazából tök mindegy, ott csak annyi kérdés van, hogy Trump vagy nem Trump?

Aki nem szereti Trumpot, az leszavaz bárkire, aki ellene indul, nem igazán lesz meghatározó a személye, még Biden is alkalmas lett volna erre, ha úgy tudott volna tenni abban a néhány órában, amit a nyilvánoságban töltött, hogy ő egy beszámitható ember.

júl. 22. 00:45
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
MO biztosan nem, annál ő okosabb. Teszt fog venni a kampányban, iszonyat jó közösségszervező a férjével együtt, nagy tömeget tudnak szavazásra buzdítani, ebben nagyon profik mindketten.
júl. 22. 06:38
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom, biztos keresnek majd valami transzi-genderfluidot a pozícióra
júl. 22. 07:07
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Az egyetlen és utolsó esélyük a demokratáknak Trumppal szemben, ha egységesen beállnak Kamala Harris mögé, egyedül neki nem kellene nulláról indulnia. Az Obamáné, Clintonné féle javaslatok felejtősek, jó hogy nem már Biden feleségét akarják elnöknek...
júl. 22. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
A héten kiderül. Szerintem Kamala Harris lesz az, bár most rájuk biztos nagy teher fog nehezedni, mert van kb. 4 hónap a választásokig. Azért egy akkora országban megszervezni egy ilyen kampánykörutat, biztos nem könnyű. Bár nekem az a tippem (meg ezt olvastam máshol is), hogy így is Trump fog nyerni (főleg a lövés, meg minden ilyen után), de így legalább lesz egy normálisnak mondható ellenfele.
júl. 22. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
6, anno Obama is azzal nyert, hogy bődületesen sok embert tudtak szavazásra buzdítani. Ez az egy esélye van most a demokratáknak, semmi más.
júl. 22. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Esélyes hogy Kamala Harris, de igazából több az esély hogy Trump nyeri a választásokat.
júl. 22. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!