Ki lesz a demokrata elnökjelölt?
Figyelt kérdés
júl. 22. 00:26
A kérdező szavazást indított:
Michelle Obama
Kamala Harris
Egyéb
22 szavazat
2/8 felkelhetetle válasza:
Igazából tök mindegy, ott csak annyi kérdés van, hogy Trump vagy nem Trump?
Aki nem szereti Trumpot, az leszavaz bárkire, aki ellene indul, nem igazán lesz meghatározó a személye, még Biden is alkalmas lett volna erre, ha úgy tudott volna tenni abban a néhány órában, amit a nyilvánoságban töltött, hogy ő egy beszámitható ember.
3/8 anonim válasza:
MO biztosan nem, annál ő okosabb. Teszt fog venni a kampányban, iszonyat jó közösségszervező a férjével együtt, nagy tömeget tudnak szavazásra buzdítani, ebben nagyon profik mindketten.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, biztos keresnek majd valami transzi-genderfluidot a pozícióra
5/8 anonim válasza:
Az egyetlen és utolsó esélyük a demokratáknak Trumppal szemben, ha egységesen beállnak Kamala Harris mögé, egyedül neki nem kellene nulláról indulnia. Az Obamáné, Clintonné féle javaslatok felejtősek, jó hogy nem már Biden feleségét akarják elnöknek...
6/8 anonim válasza:
A héten kiderül. Szerintem Kamala Harris lesz az, bár most rájuk biztos nagy teher fog nehezedni, mert van kb. 4 hónap a választásokig. Azért egy akkora országban megszervezni egy ilyen kampánykörutat, biztos nem könnyű. Bár nekem az a tippem (meg ezt olvastam máshol is), hogy így is Trump fog nyerni (főleg a lövés, meg minden ilyen után), de így legalább lesz egy normálisnak mondható ellenfele.
7/8 anonim válasza:
6, anno Obama is azzal nyert, hogy bődületesen sok embert tudtak szavazásra buzdítani. Ez az egy esélye van most a demokratáknak, semmi más.
8/8 anonim válasza:
Esélyes hogy Kamala Harris, de igazából több az esély hogy Trump nyeri a választásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!