Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jól teszi Grúzia,hogy megszünt...

Jól teszi Grúzia,hogy megszüntetni az lmbtq propagandát?

Figyelt kérdés

[link]

Példa értékű.

Gyakorlatilag, büntetik az lmbtq propagandát.Természetes személyeket és jogi személyeket egyaránt.Azaz nem tarthatnak érzékenyítő tréningeket a cégek, mint jelenleg pl:Magyarországon.

Na, ez rendes családvédelmi törvénycsomag, nem az, amit a Fidesz maszatol.Annak kb semmiféle effektív hatása nincs.

júl. 21. 09:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

#10 Ez nem személyeskedés. Bizonyíték kell? Mondj 5 olyan amerikai sorozatot, ami az elmúlt 10 évben indult, és nincsenek benne búzik! Ugye, hogy nem tudsz?

A pedofíliával nem én mosom össze, ti támogatjátok nyíltan a pedofíliát azzal, hogy ellenzitek a gyermekvédelmi törvényt.

júl. 21. 14:12
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

#11: elnézést, ha egy kicsit remeg a kezem a röhögéstől, ezért hibát vétek.

:DDD

Most azzal bukom be, hogy nem nézek amerikai sorozatokat, ezért nem tudok egy címet sem. :D

Óriási.

Nem lehetsz ekkora vicc. Meg szerinted a világ egyenlő azzal, ami az amerikai sorozatok körül van? Az egy ország.

De akárhogy is, értem az érvedet: propaganda az, ha tudomásul vesszük, hogy valami létezik. Mondom, hogy egy vicc, amit hiszel. A kezdetektől éreztem, hogy erről van szó, és erre mondtam, hogy akkor minden propaganda.

A gyermekvédelminek csúfolt törvénynek meg azt a részét kifogásoljuk, aminek semmi köze a gyermekvédelemhez.

De ne aggódj: sokat megrendeltem már a lefóliázott könyvekből, és odaadtam a lányomnak, aki imádja őket. :D

Na, nem arra a könyvre gondolok, ahol Lót felajánlja a lányait, hogy erőszakolják meg őket, aztán végül ő szexel velük. Tudod, melyik az a könyv... Ja, várjál, ezt nem is fóliázták le.

júl. 21. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

#12 Elég sajátosan értelmezed a propaganda fogalmát. Ha a csapból is folyik valami, és úton-útfélen azt népszerűsítik, és az nem propaganda, akkor mi az? Kb. nincs olyan film vagy sorozat, amiben ne népszerűsítenék a devianciákat, nem is beszélve az egyéb kampányokról a reklámokban, sportban, utcán, stb. Nagyon vak lehetsz, ha sehol sem veszed ezt észre.

Ahhoz pedig csak gratulálni tudok, hogy leszbikusnak neveled a lányodat. Az ilyentől el kellene venni a gyereket.

júl. 21. 14:37
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
Fel kell függeszteni Grúzia úniós tagjelölti státuszát, amíg vissza nem vonjàk.
júl. 23. 08:01
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
Igen, ezt kéne mindenhol tenni
júl. 23. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Magyarországon ki a tök tart ma "érzékenyítő tréningeket"?
júl. 27. 15:47
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Jól teszi.
aug. 19. 00:51
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

Nincs olyan, hogy LMBTQ propaganda.

Egy ideológiát, nézetet lehet propagálni, nem egy szexuális orientációt. Senki sem lesz homoszexuális attól, hogy melegeket lát valahol.

Az LMBTQ meg tipikusan azokban az országokban probléma, ahol a lakosság nyomorog, kilátástalanság van, xar gazdaság, xar megélhetés, így el kell terelni erről a figyelmet, erre pedig az LMBTQ tökéletes céltábla.

Az meg mitől családvédelem, hogy az embereket, akik homoszexuálisnak születtek (mivel nem választás kérdése) kirekesztik, ellehetetlenítik? Én meleg vagyok, és több olyan ismerősöm van, akit a családja kitagadott emiatt. Gyönyörű "családvédelem".

Amúgy meg a "Georgian Dream" párt, ami hatalmon van, orosz szatelitállamot akar Grúziából csinálni, kvázi második Belaruszt. Szóval ez a törvénykezés nem meglepő, mert Oroszországban is ez megy. Így viszont búcsút mondhatnak az EU-tagságnak egyszer s mindenkorra.

nov. 7. 11:04
 19/19 anonim válasza:
31%

Én nem értem ezt a "család védelme miatt" érvelést, mondom ezt melegként.

Történik valami a családokkal, hogy ha elfogadjuk, hogy 2 egynemű ember szereti egymást? Nem. Kvázi nulla köze van a kettőnek egymáshoz.

Nagyobb eséllyel lesznek a gyerekek homoszexuálisak, ha ilyet látnak? Nem. Bizonyíthatóan nem. Maximum többen lesznek azok, akik fel merik vállalni és nem titokban csinálják, amíg a feleség/férj otthon van a gyerekkel.

Erősíti ez a családokat? Nem, épp ellenkezőleg. Ha valaki meleg és elmondja otthon, számíthat rá, hogy kitaszítják, nem fogják szeretni, nem fogják már a család részeként kezelni, effektíve szétesik a család. Ez a "családvédelem "?

Egyébként meg az orthodox keresztény országok jóval konzervatívabbak és bigottabbak, mint a többi keresztény ország. Ez a törvénykezés a melegek ellen meg azért van, hogy az oroszpárti grúz kormány tetszelegjen az "orosz anyácskának". A lakosság 80%-a az EU-hoz akarna tartozni, erre jön egy orosz bábkormány (az alapítója és vezetője egy grúz származású orosz oligarcha), elcsalja a választásokat és az ország megint orosz érdekszférába kerül, az EU-s tárgyalásokat meg még el sem kezdték de már fel vannak függesztve.

Én az EU helyében visszavonnám Grúzia EU-s tagjelölt státuszát. (de Törökországét is)

nov. 7. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!