A mostani informatikai összeomlás már az előkészülete a kriptovaluta alapú világkormánynak?
2 éve még bohócnak hittem volna azt aki azt állítja, hogy a bitcoin a jövő de a mai afférral is 6%-ot nőtt. Agyam eldobom komolyan.
Lehetséges, hogy a mostani leállás is egyfajta próba volt a leendő világkormány megalakítása céljából amiben kripto lesz a valuta?
Érdemes most még bitcoin-t venni?
Ismét #9-nek:
A darkweb használatához, a paranoia határát súroló biztonsági szabályokat kell betartani! Ebben a TOR is segít, mivel az alapbeállítások maximálisan paranoiások. Még a VÁGÓLAPODAT is törli bezáráskor.
Újfent #9-nek:
Tudod mire lennék igazán kíváncsi?
Hogy ezt az oldalt miért jelzi megbízhatatlannak, és miért akadályozza meg az elsőre történő megnyitást? 🤣
#14-nek:
Miért ugatsz bele olyan témába, szakértőnek adva ki magad, amiről valójában fingod sincs?
Az Onion hálózat használatának alapesetben semmi köze ahhoz, hogy milyen op-rendszert használsz. Ennél fogva engem a legkevésbé sem izgat hogy a rendszeremnek van -e támogatása? A technika fejlődése miatt most már a TOR is rákényszerült a Windows követésére. De ez csak a Windows-ra igaz. Ha nem Windows-t használnék, semmiféle üzenet nem lenne. Csak azt jelzi vele nekem, hogy az új TOR! frissítések már Windows 10-re lesznek optimalizálva, így én már nem kaphatnám meg. De ismerve a TOR-t vagyis a Mozillát, meg fogják oldani, mint ahogy eddig is megoldották. A Mozilla például a mai napig ad ki böngésző-támogatást XP-re. XP-re! Nem Win7-re, vázze! 🤣
Kipróbáltam, tökéletesen működik. Teljesen használhatóvá tette az XP-t, minden gond nélkül lehet vele netezni.
És megjegyzem, hogy engem MEGTÉVESZTENI nem lehet. Én soha nem "hiszek" semmit, mert hinni a templomban kell. Amit nem TUDOK, azt kiiktatom, megelőzöm, megakadályozom.
Elég, ha olyan történik a figyelmetlenségem következtében amit problémásnak ítélek, és már rakom is újra a teljes rendszert!
Megnézném azt, aki ENGEM megtéveszt!
Még egy megjegyzés:
A rendszer újratelepítése előtt bebootolom a Hirens's Boot XP-t pendrive-ról, és a HxD-hexa editorral nullára radírozom az SSD-t.
Kár a gőzért. Van mitől tartanom, ezért qrva óvatos vagyok.
#17-nek:
Tisztában vagyok vele, de a TOR teljes védelmet biztosít még az op-rendszerrel szemben is. Ha nem így lenne akkor én már nagyon régóta, nagyon hosszú ideje a sitten ülnék.
Tudom. Ez olyan, mint azbesztruhában dohányozni egy benzines-hordón. Nem lehetne bajom, de azért ezt még sem kellene. 🤣
#19-nek:
Amíg a TOR biztonságos, addig én is biztonságban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!