Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyire fogja felkavarni a...

Mennyire fogja felkavarni a vizet az elkövetkező 4 hónap történései Amerikában?

Figyelt kérdés

2 napja valaki megpróbálta lelőni Trumpot, nem sikerült, viszont egy ember meghalt, van 2 sebesült, utána meg lelőtték a gyilkost.

Most lesz a republikánus konvenció, ahol Trumpot elnöknek jelölik.

Augusztus végén lesz a demokrata konvenció, ahol 2 dolog történhet:

1. Biden lesz az elnökjelölt.

2. Biden visszalép, ebben az esetben

a) Kamala Harris lesz az elnökjelölt.

b) Nem Kamala Harris lesz, szóba jön kb 5-6 amerikai szenátor, de ők rosszabbul teljesítenek a felmérések szerint mint Biden vagy Harris.

c) Elindul Michelle Obama, aki igen csak felkavarhatja a vizet. Valszeg ő képes lenne a bizonytalan réteget megszólítani, meg a demokrata párton felrázni.

Egyéb események, amelyek megrázhatják a kampányt: újabb merénylet az elnökjelöltekkel szemben.

Új jelölt felállítása.

Jelölt halála.

Ti mit tudtok elképzelni?

júl. 15. 09:23
 1/2 MDaniel98 ***** válasza:
Most úgy néz ki Harris lesz a jelölt, nem tudom, én nem tartom ezt olyan jó ötletnek.
júl. 23. 16:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Mármint Harris jelölését? Szerintem jobb lenne Michelle Obama. És maradjon Kamala elnökhelyettes. Csak sajna ez nem olyan egyszerű az amerikai választási rendszerben.
júl. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!