Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Dr. Donald Michael Trump a...

Dr. Donald Michael Trump a Föld egyik legszerencsésebb embere a mai napon?

Figyelt kérdés
Ez egy centin múlott.
júl. 14. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A merénylő meg a legszerencsétlenebb.
júl. 14. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Igen. Nem csak mert túlélte, de ezzel gyakorlatilag borítékolható is hogy megnyerte a választást.
júl. 14. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Már hallottam azt a narratívát is, hogy Trump bérelt fel valakit, hogy lelője őt, hogy aztán az ellenfeleire fogja, de ez baromság: ki tenné céltáblának a fülét, ami csak 1 cm-re van az agyától? Bármilyen ostoba is valaki, és bármennyire is szeretne hasonló módon előnyt kovácsolni magának, az biztos, hogy nem a fülét és a fejét tenné kockára.

Sztálinról írta nemere, hogy egy alkalommal lelövette magát, hogy az ellenfeleire fogassa, de ő csak egy surló váll lövést kapott, és nem többet -- erről még el is tudom képzelni, hogy igaz volt, mert katonaemberként egy váll lövést bármikor bevállal az ember, ha már megtapasztalta, hogy milyen, ha cserébe politikai hatalomhoz juthat. De az agyát ő sem tette volna kockára...

júl. 14. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:
2, Miért is?
júl. 14. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen. Lényegében pár centin múlt az élete.
júl. 14. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
4: Azért mert ennyire senki sem lehet vakmerő vagy őrült. Én pl. bármilyen ostoba lennék, nem adnék engedélyt a bérgyilkosomnak, hogy a fülem hegyére célozzon, bármennyire is jó célzó az.
júl. 14. 18:52
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os nem hozzád szóltam. Nem tűnt fel? Nem tűnt fel.
júl. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!