Olvastátok Michael Booth :"The Almost Nearly Perfect People" címû könyvét a skandináv országokról? Elég erôsen ostorozza a skandi országokat leginkább Dániát.
Figyelt kérdés
Mit gondoltok errôl, mennyire látja az író reálisan ezen országok problémáit? Én Aalborgban töltöttem fél évet hát elég vegyes tapasztalataim vannak Dániával kapcsolatban finoman fogalmazva, szerintem sok igazság van ebben a könyvben.2023. jan. 15. 15:10
1/4 anonim válasza:
Foglald össze, hogy mit ír a könyv, mert bizonyos, hogy az ideirók 99%-a nem olvasta.
2/4 anonim válasza:
Nem is hallottam róla, de ha ingyen nem olvasható a neten én nem is olvasom
4/4 anonim válasza:
Probléma mindenhol van a világon. Az a kérdés, hogy hol van kevesebb, mint másutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!