Kik itten a szélsőségesek? Kérem szépen?
Az európai baloldal gúnyos vigyorral a pofáján kihozza a börtönből pszichopata lincselő bűnözőjét, Ficoba egy globalista szivar egy egész sorozat lövést beleenged, hogy most a Trump elleni merényletről ne is beszéljünk.
Nyugaton rendszeresek a baloldalhoz köthető zavargások: BLM, Woke stb.
Míg a jobboldal elmondja szélsőségesnek kikiáltott, ám többnyire racionális véleményét...
Csak a demokráciában a golyó helyett kitalálták a szavazást
Node akkor kik itt a szélsőségesek?
Olyan jól nem működött, gyakorlatilag káoszba fulladt Franciaország, és miután elfogytak a királypárti lefejezendők, utána egymást is elkezdték guillotine alá fektetni az ostoba balosok. :D
Sajnos ez tipikusan a baloldalra jellemző, végső megoldás: merénylet. Szerencsére most épp nem jött be nekik.
Nem lettem volna Lévai Anikó helyében, amikor kiderült, hogy ő is baloldal.
Gúnyos vigyorral a pof...
"Ficót egy széljobbos lőtte le"
A globalisták balosnak álcázott szélső jobb, mert nem lehet más! Ez igaz. De ettől még a balhoz sorolja magát.
És én is globalistát írtam
Hiába röhögsz. Elmondtam mi van
Csak a szavakon lovagolsz!
Amúgy már sokan elmondták, hogy el kéne már felejteni ezt a jobb oldal meg baloldal titulust.
Globalisták vannak és nemzetiek ill. szuverenisták.
És jelenleg a globalisták durván szélsőségesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!