Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az európai uniónak mi értelme...

Az európai uniónak mi értelme van jelenlegi formájában?

Figyelt kérdés
Nem értenek egyet a tagállamok, egy megvetozhatja a döntéseket, nincs egyetértés, nincs közös külpolitika, sem hadsereg, a szankciókat viszont erőltetik, ami tönkreteszi az európai országok gazdaságat...

2024. júl. 9. 19:29
1 2 3 4 5 6
 51/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
81%

# 49-es

Az emberek 90 %-a nem tudja, eszik vagy isszák az ukránokat. Aki ma "ukránokat", leginkább a Fidesz miatt imádja őket, inkább az Orbánnak szól ez.

Hány ember van, aki már 2022 előtt, vagy 2014 óta, vagy akár 2014 előtt is ukránbarát volt ?

Ezt azt Izrael-imádatot meg végképp nem értem, Izrael az 2,000 km-re van, akkor Mi dolgunk vele ? Szerintem semmi.

szept. 6. 13:52
 52/56 anonim ***** válasza:
26%
51 én pl a krím orosz annekszióját is elítéltem
szept. 7. 06:52
 53/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
65%

# 52

Neked miért vannak durva gondjaid a helyesírással ?

szept. 7. 12:21
 54/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
73%

# 52

És az ukrán neonáci / szélsőségesen nacionalista magánhadseregeket is, ugye ? :)

szept. 7. 20:51
 55/56 anonim ***** válasza:
27%
Azok az oroszoknál vannak, pl Wagner-csoport. Amúgy is Putyin a náci, mert antiszemita és homofób nacionalista. Az ukránoknak pedig zsidó származású elnökük van, aki orosz anyanyelvű és úgy tanult meg ukrànuk, és gelyreállította a kissebbségek, köztük a magyarok jogait
szept. 7. 21:28
 56/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
52%

# 55

Az oroszokat a kommunizmussal azonosítják. És amikor Prigozsin toborozni kezdett a börtön udvarán, akkor a Sztálingrádi csatáról tartott történelemórát, vajon orosz, vagy német szemszögből ?

Az Azov, az Ajdar, a Kráken, a Kárpáti Szics, és még sorolhatnám, azok Miért használnak előszeretettel Germán, Viking, és Hindu népművészeti motívumokat a lobogóikban ?

Gondolok a Sonnenrad / Schwarze Sonne-ra, és a Wolfsangel-re.

[link]

[link]

Maguk a lengyelek is megírták réges-rég, még 2018-ban, hogy az ukránok azok neonácik, nincs mit szépíteni.

Zelenszkij meg egy ócska nímand, akit a Rosszija 1-ről és a Megasztárból szalasztottak, ő még arról sem dönthet, hogy milyen alsónadrágot vehet fel, politikai értéke egy nagy nulla.

szept. 7. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!