Az amerikaiaknak nincs igényük szociális hálóra, ingyen oktatásra?
Jól keresnek, megveszik, ami kell.
Itt meg vonják le havonta a komoly pénzeket, aztán 5 éve nem is voltam orvosnál.
Szerintem igényük az lenne, csak az ország sosem volt erre berendezkedve és nem tudják milyen lenne ha...
Ugyanakkor az amerikai rendszer sokal összintébb e téren, hiszen itt hiábba van ,,ingyenes" EÜ vagy oktatás, ha valamire szeretnél is menni esetleg nem akarsz várakozni éveket, akkor bizony itt is ki kell nyitni a pénztárcádat, ugyanez a helyzet az oktatással, ha azt akarod, hogy a suliban eltöltött idő ne időhúzás legyen és valódi hasznos tudást/gondolkodást szeretnél szerezni, nem a 80-as évek oktatási módszereiben akarsz felcseperedni, akkor itt is fizetni kell.
Azt azért itt jobbnak gondolom, hogy az egyetem mindenki számára elérhető, annak aki normálisan tanul, nem kell a szülőknek a gyerek csecsemőkorától már erre gyüjteniük, az már más kérdés, hogy cseszhetjük, ha az alap és közép szintü oktatás nincs meg hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!