Ukrajna az elfoglalt területeket követeli vissza, Putyin meg az elfoglalt teletekből nem enged. Van így értelme bármiféle béke tárgyalásnak?
Ismét Jeffrey Spender-nek:
Putyinnak ezt a lépését én sem vagyok képes felfogni. Mintha nem mérte volna fel helyesen, hogy mit tesz.
Újfent Jeffrey Spender-nek:
Vagy valamiért biztos benne hogy tudja kontrollálni Kim-et, vagy hatalmas hibát követett el azzal, hogy lebecsülte.
DK-s
Oroszország az elmúlt 24 évben Dél-Koreának adta el a T-80-as harckocsijait, a BMP-3-as lövészpáncélosait, az Iszkander alapú harcászati rakétáit, és az Sz-350-es Vityaz alapú légvédelmi rakétáit.
Mert Dél-Korea egy fizetőképes ország.
Ellenben Észak-Korea egy csóróság.
Gyártanak tüzérségi lövedéket, cserébe kapnak gabonát, hogy ne vesszenek éhen, ez a deal.
Az észak koreai emberek éheznek, betegesek és képzetlenek. Valamint a hadseregük csak a saját határaikon belül tud mozogni.
Mitől tekintélyt parancsoló ez, amikor az amcsi katona a világ másik végén háborúzik és ott is 8 féle MRE-ből válogathat.
Kicsit el vagy te tévedve.
Jeffrey Spender-nek:
Ezzel ellentétben ballisztikus rakéták fellövésével, és kísérleti atomrobbantásokkal borzolják a nemzetközi "kedélyeket".
Valamelyikünk téved, szerintem viszont a tények engem igazolnak.
#14-nek:
És ehhez az "egyenletedhez" add hozzá az OROSZ hátteret.
Milyen orosz hátteret? Marhára elvagytok ti tévedve.
Kínának, oroszországnak és észak koreának nincsenek szövetségesei. Ők csak adják veszik a szart egymás között.
Nevezz meg nekem katonai szövetségekez amibe kína, oroszország vagy észak korea szerepel te kis bohóc hal.
A háborút harckocsikkal, lövészpáncélosokkal, légierővel, légvédelemmel, és hasonlókkal vívják.
Ha az orosz T-90M egységnek kiadják, hogy menjen A-ból B-be, és a B pont egy védett állás, akkor megfelelő felderítéssel, és támogatással képesek elfoglalni.
Ellenben az észak-koreai T-55-ös egységet könnyen megakasztja egynéhány beásott RPG-s.
Oroszország a háború előtt bárkivel üzletelt, legyen Peru, Vietnám, és sok más, csak Észak-Koreával nem.
Oroszországnak van 6,000 atomja, és mégsem vetették be Ukrajnában.
Az, hogy a piromániás hülyegyerek meg rendre pirózik velük, az az ő problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!