Michelle Obama augusztusban elindul a választásokon, Trump kezdhet végre félni?
Figyelt kérdés
Egyre izgalmasabb ez a verseny. Senki nem dőlhet hátra.júl. 4. 09:26
11/19 A kérdező kommentje:
Igazából a kritikus pont augusztus 22-e lesz. Ott dől el, ki lesz végül a hivatalos jelölt. Ez már csak 7 hét, de javulni nem fog Biden állapota. Patthelyzet van.
júl. 4. 10:15
12/19 anonim válasza:
#12: és addig a magadfajta bármilyen baromságot tényként állíthat.
Bár kiindulva abból, hogy sokan 2020-ban meg voltak győződve, Isten beavatkozik, és Trump nyer... nálatok a tények másodlagosak.
14/19 anonim válasza:
Inkább a Kennedy csávót kellene megtolni. Mindjárt felemelem a telefont, és beszélek a demokrata párt vezető képviselőivel, csak befejezem ezt a hozzászólást. Elég nevetséges, hogy ott lehet választani a Vén Demensből, meg a Nárcisztikus Elítélt Csalóból. Én mondjuk Biden helyében leléptem volna. Ekkora blamát. Jól fog élni amíg meg nem hal, neki kb. minden nap ajándék valószínűleg, és addig írhatnék k*rva jó könyveket a demokrata oldalról. Minek erőlködik ennyi idősen?
15/19 A kérdező kommentje:
Pénz, hírnév. Szerintem is hibáztak a demokraták. De az a helyzet, hogy általában a hivatalban levő elnökkel szemben nem nagyon szokás potenciális kihívót indítani. Plusz februárban volt Bidennek egy elég lehengerlő beszéde, ami sokakat meggyőzött arról, hogy jó elnök lenne a következő 4 évre is. De egyértelmű, hogy épül le. 82 éves lesz, s napi szinten reptetik államról államra. Kemény egy élete lehet.
júl. 4. 10:35
16/19 MDaniel98 válasza:
Én a demokraták helyében a Michigani kormányzót indítanám. Newsom kockázatos, Biden pedig nyilvánvalóan demens, más jelöltjük meg nem igen van, Obamané pedig ha akart volna, már elindulhatott volna, mert sokan kérték erre korábban is.
17/19 anonim válasza:
MDaniel98:
Gretchen Whitmer indítása hatalmas öngól lenne. ő volt az, akit a gonosz trumpisták el akartak rabolni. azóta tudjuk, hogy maga az ötlet is az FBI-tól származott, gyakorlatilag kerestek pár hülyét, kitalálták és megszervezték nekik az egészet és aztán jól letartóztatták őket és ment a címlapokra az egész. jelenleg pihizik a dolog, mert mindenkinek minden fontosabb ennél, de Whitmer jelöltsége hirtelen előhozná az egészet.
18/19 A kérdező kommentje:
Obamané szerintem eddig okkal nem indult. Nem vagyok összesküvés-elmélet hívő,de simán lehet,hogy a demokraták ezt előre megtervezték. Nyilván, amíg nincs hivatalos jelölés, addig mindenki csak spekulál. Obamáék ahogy 2020-ban úgy most is kiállnak Biden mellett. De folyamatosak a mérések, és ha úgy adódik, hogy mondjuk Biden 10%-kal rosszabbul állna augusztusban, mint Trump, akkor szerintem meg fogja lépni. Megoldják, hogy ő legyen a jelölt. Plusz Obamáéknak nagyon reklám se kell. Nem vagyok benne olyan szinten az amerikai politikában, hogy ismerjem ezeket a kormányzókat, de szerintem Michelle Obamát nincs aki ne ismerné és nem igazán lehet rosszat mondani rá.
júl. 4. 12:10
19/19 A kérdező kommentje:
A többi jelölt meg azért lenne bukó szerintem, mert rövid időn belül kellene nekik felépíteni egy kampányt 7 billegő államban. Szerintem nagyon necces lenne. Plusz a politikai múlt nem feltétlen előny, ezt làthattuk Trumnál is 2016-ban. Neki köze nem volt a politikához, és emiatt is nyert. Clintonra minden rosszat is ramostak.
júl. 4. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!