Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Michelle Obama augusztusban...

Michelle Obama augusztusban elindul a választásokon, Trump kezdhet végre félni?

Figyelt kérdés
Egyre izgalmasabb ez a verseny. Senki nem dőlhet hátra.

júl. 4. 09:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igazából a kritikus pont augusztus 22-e lesz. Ott dől el, ki lesz végül a hivatalos jelölt. Ez már csak 7 hét, de javulni nem fog Biden állapota. Patthelyzet van.
júl. 4. 10:15
 12/19 anonim ***** válasza:
9%

#12: és addig a magadfajta bármilyen baromságot tényként állíthat.

Bár kiindulva abból, hogy sokan 2020-ban meg voltak győződve, Isten beavatkozik, és Trump nyer... nálatok a tények másodlagosak.

júl. 4. 10:18
 13/19 anonim válasza:
Cicis Kamala Herriske fog elindulni
júl. 4. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Inkább a Kennedy csávót kellene megtolni. Mindjárt felemelem a telefont, és beszélek a demokrata párt vezető képviselőivel, csak befejezem ezt a hozzászólást. Elég nevetséges, hogy ott lehet választani a Vén Demensből, meg a Nárcisztikus Elítélt Csalóból. Én mondjuk Biden helyében leléptem volna. Ekkora blamát. Jól fog élni amíg meg nem hal, neki kb. minden nap ajándék valószínűleg, és addig írhatnék k*rva jó könyveket a demokrata oldalról. Minek erőlködik ennyi idősen?
júl. 4. 10:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Pénz, hírnév. Szerintem is hibáztak a demokraták. De az a helyzet, hogy általában a hivatalban levő elnökkel szemben nem nagyon szokás potenciális kihívót indítani. Plusz februárban volt Bidennek egy elég lehengerlő beszéde, ami sokakat meggyőzött arról, hogy jó elnök lenne a következő 4 évre is. De egyértelmű, hogy épül le. 82 éves lesz, s napi szinten reptetik államról államra. Kemény egy élete lehet.
júl. 4. 10:35
 16/19 MDaniel98 ***** válasza:
Én a demokraták helyében a Michigani kormányzót indítanám. Newsom kockázatos, Biden pedig nyilvánvalóan demens, más jelöltjük meg nem igen van, Obamané pedig ha akart volna, már elindulhatott volna, mert sokan kérték erre korábban is.
júl. 4. 11:54
 17/19 anonim ***** válasza:

MDaniel98:

Gretchen Whitmer indítása hatalmas öngól lenne. ő volt az, akit a gonosz trumpisták el akartak rabolni. azóta tudjuk, hogy maga az ötlet is az FBI-tól származott, gyakorlatilag kerestek pár hülyét, kitalálták és megszervezték nekik az egészet és aztán jól letartóztatták őket és ment a címlapokra az egész. jelenleg pihizik a dolog, mert mindenkinek minden fontosabb ennél, de Whitmer jelöltsége hirtelen előhozná az egészet.

júl. 4. 12:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Obamané szerintem eddig okkal nem indult. Nem vagyok összesküvés-elmélet hívő,de simán lehet,hogy a demokraták ezt előre megtervezték. Nyilván, amíg nincs hivatalos jelölés, addig mindenki csak spekulál. Obamáék ahogy 2020-ban úgy most is kiállnak Biden mellett. De folyamatosak a mérések, és ha úgy adódik, hogy mondjuk Biden 10%-kal rosszabbul állna augusztusban, mint Trump, akkor szerintem meg fogja lépni. Megoldják, hogy ő legyen a jelölt. Plusz Obamáéknak nagyon reklám se kell. Nem vagyok benne olyan szinten az amerikai politikában, hogy ismerjem ezeket a kormányzókat, de szerintem Michelle Obamát nincs aki ne ismerné és nem igazán lehet rosszat mondani rá.
júl. 4. 12:10
 19/19 A kérdező kommentje:
A többi jelölt meg azért lenne bukó szerintem, mert rövid időn belül kellene nekik felépíteni egy kampányt 7 billegő államban. Szerintem nagyon necces lenne. Plusz a politikai múlt nem feltétlen előny, ezt làthattuk Trumnál is 2016-ban. Neki köze nem volt a politikához, és emiatt is nyert. Clintonra minden rosszat is ramostak.
júl. 4. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!