A németek miért hagyják, hogy lepusztuljon az országuk?
A migráns politikájuknak köszönhetően Németország szépen követi a francia utat és még egy kisafrika lesz Európában.
Az átlag német támogatja ezt a rengeteg migráns betelepítést? Vagy csak a politikusok hülyesége ez az egész?
1 itt nem a magyarok volt a kérdés. Nem értem miért kell mindig f@szt méregetni.
Ha kíváncsi vagy rá, írd ki kérdésben magyarországról.
Ha csak trollkodsz, akkor meg pofád lapos.
1
Azért ne hasonlítsd össze azokat, akiket DOLGOZNI hoz be a kormány, és tényleg dolgoznak, napi 12 órákat a gépsor mellett úgy, ahogy a magyar sose tenné (és még kussolnak is ezek a vendégmunkások).
Tehát ezt nem kéne összehasonlítani azzal a csürhével, akik pofátlanul ellepték Nyugat-Európa nagy részét, nem dolgoznak, élősködnek a szociális hálón, és unalmukban nőket erőszakolnak, és gyilkolásznak.
Baromira nem ugyanaz a két kategória.
Kérdező, a németeket nagyon sajnálom. Szerintem őket becsicskították rendesen. Amúgy nem a nép, hanem a kormányuk ilyen idióta, usa megrendelésre (mit várhat az ember egy olyan országtól, aki több tízmillió lakosból nem tudott előállítani egy német külügyminisztert, csak egy amerikából jött globalista ügynököt?)
#2 de a kérdező magyar, és fogalma sincs németországról, csak a komcsi stílusú magyar pártállami propagandából "tájékozódik".
A magyar probléma az igaz probléma.
Havonta járok Németországba, mit értesz lepusztulás alatt?
Én azt látom, hogy Németország még ma is folyamatosan fejlődik. Hibátlan utak, jó közlekedési morál, gyönyörű házak, zöld városok, még Berlin is az egyik legélhetőbb európai főváros. Mosolygós, boldog, nyugodt emberek.
Ez merkel történelmi bűne.
Szerintem a 2 vh miatt gondolta azt, hogy ezzel, hogy betelepít ennyi muszlim férfit, ő mekkora jóvátételt mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!