Mi történne, ha Izrael belépne az EU-ba?
Szerintem semmi, menne tovább az élet. Ha úgyis a zsidók irányítanak mindent, legalább most látnánk a jelenlétüket, a tagság már nem oszt, nem szoroz. Amúgy nem hiszem, hogy tetszene nekik a lisszaboni szerződés.
Nektek mi a véleményetek ?
...nem vagyok, sem Palesztin, sem Izrael szakértő! Pusztán, csaak az eddig szerzett információim alapján kialakult véleményemet írtam le.
Tulajdonképpen, az sem érdekel, hogy beléptek az EU-ba, vagy sem. Csak ide ne gyertek, mert itt nem szeretnek benneteket! Ha ezt is baromságnak tartod, érdeklődj a nagyszüleidnél bevagonérozások felől. Azután tájékozódj, hogy felszedték-e már a sineket.
"Csak ide ne gyertek, mert itt nem szeretnek benneteket! "
ha ennyire utálod őket, akkor miért nem örülsz annak, hogy ott vannak a Közel-keleten, jó messzire innen? Mit érdekelnek annyira a palesztinok? Maguknak keresték a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!