Mivel a választásokig elég sok idő van, a civilzált világ azon fog dolgozni, hogy trump és a vele egy szellemi képességű szavazói végképp eltűnjenek.
jún. 28. 17:30
2/24 anonim válasza:
Természetesen Putin Vladimir. Ki más nyerné?
jún. 28. 17:36
3/24 anonim válasza:
A demokrata jelölt, de nem Biden.
jún. 28. 17:38
4/24 anonim válasza:
Nagyon szomorúan olvastam a híreket. A jelek szerint Biden tényleg nincs a topon. A demokrata párt akkor követte el az ősbűnt, amikor 2016-ban és 2020-ban kigolyózta Bernie Sanderst. Ha Sanders lenne az elnök, nem kellene tartani a vadbarom Trumptól.
jún. 28. 17:55
5/24 anonim válasza:
Nem fogják leváltani Bident, nincs senki normálisan felépítve.
Szerintem ez a vita kevesebbet számít mint amennyi hiszti megy körülötte, de így is valószínűleg Trump az esélyesebb.
Ki kéne állítaniuk Michelle Obamát, és minden beszédénél ott kéne állnia Barack Obamának mellette, akkor szerintem simán megnyerné.
jún. 28. 17:57
6/24 anonim válasza:
Nem tudom. Trump sokkal jobb, képességesebb, karizmatikus. Elképesztő politikus. De nem tudom, mik az arányok, múltkor is megválasztották Bident,igaz, azóta megutálták. De ha elég sok a balos,lipsi, bevándorló, ők bárkire leszavaznak. Ezért is engedtek be vagy sok milliót 4 év alatt. De durva lenne ha nem Trump nyerne. Az ukrán mészárlás másnap véget érne.
jún. 28. 17:58
7/24 anonim válasza:
Tudni nem tudom, de remélem Donald Trump nyeri.
(De igazából mindegy, mert majd Orbán azt nyilatkozza, hogy ö nyerte, mint minden mást is, és akkor az lesz.
jún. 28. 18:03
8/24 anonim válasza:
Látom Magyarországra is eljutnek ezek a fenomenális összeesküvés-elméletek.
Mitől volt Trump elképesztő politikus? Fel tudsz sorolni 3 dolgot, amit tett, ami említésre méltó, a 4 év alatt?
Trump egy showman. Jól beszél, vicces, karizmatikus, és ezért nagyon esélyes jelenleg. De az elnöki pozícióhoz sem kompetenciája, sem érzéke nincsen.
jún. 28. 18:05
9/24 anonim válasza:
Én amerikai állampolgár vagyok. 2016-ban még nem szavazhattam, de 2020-ban már Trumpra szavaztam. Idén szintén Trumpra szavazok. Nagyon szomorú hogy Sleepy Joe négy év alatt hogy tönkre tette az országot. Mikor Trump átadta a stafétát, alacsony volt az infláció, alacsony volt a munkanélküliség, a droghasználat is több évtizedes minimumon volt. Mióta Sleepy Joe van hatalmon, több az illegális határátlépő, egekben az infláció, lakhatási krízis van, nagy a munkanélküliség és a világ legnagyobb hatalmának arca egy szenilis pedofil vénember. Nagyon szomorú hogy van olyan aki ezt tudja támogatni. Tényleg hatalmas ingyenélőnek kell lenni hozzá hogy valakinek szimpatikus legyen a demokraták programja.
jún. 28. 18:09
10/24 anonim válasza:
Azért Trump jóval nagyobb rendet tartott az országban, és politikusként is komolyan vehetö, ellenben sleepy joe-val.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!