Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európában három országban van...

Európában három országban van háborús vészhelyzet: Oroszországban, Ukrajnában és Magyarországon. Nálunk miért?

Figyelt kérdés
Vagy mi Brüsszellel állunk háborúban?

jún. 16. 08:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
10, én egészen biztosan nem vagyok politikus, én nem tudok egyetlen választáson sem győzni és zászlóhordó sem vagyok.
jún. 16. 09:21
 12/18 anonim ***** válasza:
8%
#11: akkor felettébb rendes tőled, hogy ingyen, meggyőződésből tolod itt azokat előre, akik győzni szeretnének, már több mint egy évtizede, és nyalod a seggüket!
jún. 16. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:
8%

12, kikérem magamnak, mind ezt a stilust, mind a feltételezést. Nem ismersz. Fogalmad sincs, hogy ki vagyok és kire szavazok, vagy, hogy szavazok-e egyáltalán.

De, annyit segitek, hogy nekem nincs szükségem politikusra, ahhoz, hogy véleményem legyen valamiről és a véleményemet nem egy politikus, vagy politikiai erő vélt, vagy valós elvárásai alapján hozom, hanem a saját erkölcsöm alapján.

Nem vagyok, sem politikus, sem politikai aktivista.

jún. 16. 09:34
 14/18 A kérdező kommentje:
#2: Ezt nem értem, milyen országos információt okoz?
jún. 16. 10:03
 15/18 Alex Fly ***** válasza:
80%
Mert ezt jelenti az orbáni békepártiság...
jún. 16. 11:20
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

12# Nem tol senkit előre, orbánt akarják eltolni onnan a legtöbben mert egy pedofil simogató, korrupt, mocskos féreg aki szétlopja a magyar népet.

De neked ez tetszik, nyilván erre szavazol.

jún. 16. 13:59
 17/18 readymix ***** válasza:
7# Te is közéjük tartozol csak esetleg több, mint 2 bittel. Mi a gondod a demokráciával?
jún. 17. 07:02
 18/18 Veteránmacska ***** válasza:
Mert ehhez ért a fidesz. A nép, meg azt hiszi hogy q média, a tv az Szent. Nem értik és nem felsem tudják fogni, hogy kormányon lévő hatalom minden be tud folyásolni és irányítani! Így az kézpéznek feszik, mert tv mondja. Ezzel él vissza a fidi. Mellesleg sok az idős és tudatlanok, akik nem buták, csupán félre informálja őket a fidesz a tv-vel.
jún. 18. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!