Tudunk pozitívat írni Oroszországról?
2022. február 24. óta sok negatívumot lehet hallani/olvasni az oroszokról és Oroszországról.
Ennek ellenére tudunk pozitívumokat írni az országról?
Kezdem három gondolattal:
1. Részt vesznek a terrorizmus elleni nemzetközi fellépésben.
2. Más országokkal együtt üzemeltetik a Nemzetközi Űrállomást.
3. Harmadik Birodalom elleni összefogás részese volt a Szovjetunió.
Az európai kontinensen egyedülálló ország, akik 100%ban kitiltották az egesz liberális, globalista, satanista, mocskos ideológiát ami az utóbbi években megfertőzte Európát. A migrans temara az volt a valaszuk hogy fejbe lövik az összeset, nincsen szar tápos kaja, ha megjelnik a szivarvany gang egyből rakjuk szalad mindenki aki látja és agyonverik őket, nincsen elektromos autó fétisük, egy hadseregyi vérprofi sportolójuk van, nagyin komolyan veszik Istent, fegyelmezettek, és kemények mint a koporsószög, kedvenc ketrecharcosaim is oroszok, a büntetésvégrehajtás kegyetlen igazsággal sújtja a bűnösöket. Hirtelen ennyi pozitív jutott eszembe.
Előre valaszlok a birkaknak:
-Nem, nem vagyok fideszes nagyon nem szimpatikus az ámokfutásuk.
-Nem, nem orosz propaganda, menj ki, és tapasztald meg.
-De, Európában mertéktelen a mocsok és a satanizmus, utazz, tapasztalj
-Nem, nem védem őket, ezek szimpla tények.
Ha Trump nyer USA-ban minden segítséget megvon Európától és ittmarad egy gyenge eu az Oroszok mellett, nembaj majd a parizsi megynitorol hivjuk harcolni a transzformereket😂😂 MAKE EUROPE GREAT AND CLEAN AGAIN ✝️🙏🏼🇪🇺💪🏼
Hú hogy te mennyire nem tudod alátámasztani érvekkel azt hogy én miert irkalok baromságokat. Tapasztalat kisbaratom ;) ez az ami hiányzik a legtöbb megmondó kapitánybol, es ami nekem pedig jelen témában megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!