Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen nekünk járó pénzt fog...

Milyen nekünk járó pénzt fog Magyar Péter hazahozni Brüsszelből, ha azt Brüsszel einstandolja a mi általunk be nem fizetett, most kirótt büntetések fedezeteként?

Figyelt kérdés
Remélem, azonnal bejelentjük mi is, hogy egy fillér penyászt nem fizetünk ezek után Brüsszelnek, mert kötelezően járó pénzeket is késleltetett és most le akar nyúlni teljesen. Inkább vallja be, hogy nincs pénzük az ukránoknak és ezért einstandolja a nekünk járó pénzeket. Ha viszont Magyar Péternek odaadják a Magyarországnak járó pénzt, ezzel egyrészt törvényt sértenek, másrészt mindenki látni fogja, hogy Magyar Péter Brüsszel foglya (bábja).

jún. 13. 20:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Tehat kulonbozo konteok egymasba olvasztasaval akarod legitimalni az agymeneseid?
jún. 14. 17:53
 12/19 A kérdező kommentje:

#11: Ha átlátnád a rejtőzködni próbáló rendszert, rájönnél, nem a Te érdekeidet szolgálja. Még akkor se, ha most le vagy fizetve és jól jön a pénz, úgy járhatsz, mint Donáth Anna és Cseh Katalin. De az mind semmi ahhoz, amit az emberiség veszíthet a vak birkatömeg miatt.

Tedd meg az első lépést a megvilágosodás (!) felé és hallgasd meg Drábik János hét- tizenkét éves előadásait, amelyek a rejtőzködő pénzuralmi (FED) rendszer mögötti erőkről szólnak. Sajnos, a legjobb előadását eldugták (Új világrend, több, mint egy órás verzió, YouTube. ) Később még hálás leszel, még ha MTK drukker vagy is. Gondolom, a szabadság Neked is érték.

A tudás megszerzése időt igényel. Nekem hónapokba került. De ma már két bizonyítékom is van arról, hogy én látok jól. És a bizonyítékaim nagyon erősek.

Ha Drábik nem tetszik, ott van Bogár László, Vukics Ferenc, Torockai László, Földi László, ...

Csak 6 perc: YouTube, Suzanne Szárai: Kik az ébredezők?

jún. 20. 09:03
 13/19 anonim ***** válasza:

"Tedd meg az első lépést a megvilágosodás (!) felé és hallgasd meg Drábik János hét- tizenkét éves előadásait"

Köszi, ismerem Drábikot, épp elegendő sületlenséget olvastam már tőle. Az új világrendet még láttam is anno. Az az ürge teljesen belecsavarodott a konteóiba.

jún. 20. 11:10
 14/19 A kérdező kommentje:

#13: Akkor azt a filmjét nem láttad, amiben arról beszél, hogyan kereste az információkhoz a bizonyítékokat. A Világ történései eddig őt igazolják. Drábik 7 éve előre látta a háborút.

Én egyébként nyitott vagyok, bármiről meg lehet győzni tényekkel. Lehet, hogy Neked van igazad, várom a tényeket, melyek Téged igazolnak. Nekem igen magas helyről van megerősítésem - és evilági.

jún. 20. 11:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Valami meggyőzőt linkelj már be komi
jún. 21. 06:52
 16/19 A kérdező kommentje:
#15: Trump megölési kísérlete nem volt meggyőző? Természetesen a gyerek balek volt.
aug. 17. 17:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Valamiért úgy érzem magam ebben a beszélgetésben, mint amikor a skizo szomszédom leszólít, miután elfelejti a reggeli gyógyszert.
aug. 18. 07:45
 18/19 A kérdező kommentje:
#17: Ja ja, hamis világban élsz.
aug. 24. 04:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, mit csináljak, ilyen vagyok.
aug. 24. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!