Milyen nekünk járó pénzt fog Magyar Péter hazahozni Brüsszelből, ha azt Brüsszel einstandolja a mi általunk be nem fizetett, most kirótt büntetések fedezeteként?
#11: Ha átlátnád a rejtőzködni próbáló rendszert, rájönnél, nem a Te érdekeidet szolgálja. Még akkor se, ha most le vagy fizetve és jól jön a pénz, úgy járhatsz, mint Donáth Anna és Cseh Katalin. De az mind semmi ahhoz, amit az emberiség veszíthet a vak birkatömeg miatt.
Tedd meg az első lépést a megvilágosodás (!) felé és hallgasd meg Drábik János hét- tizenkét éves előadásait, amelyek a rejtőzködő pénzuralmi (FED) rendszer mögötti erőkről szólnak. Sajnos, a legjobb előadását eldugták (Új világrend, több, mint egy órás verzió, YouTube. ) Később még hálás leszel, még ha MTK drukker vagy is. Gondolom, a szabadság Neked is érték.
A tudás megszerzése időt igényel. Nekem hónapokba került. De ma már két bizonyítékom is van arról, hogy én látok jól. És a bizonyítékaim nagyon erősek.
Ha Drábik nem tetszik, ott van Bogár László, Vukics Ferenc, Torockai László, Földi László, ...
Csak 6 perc: YouTube, Suzanne Szárai: Kik az ébredezők?
"Tedd meg az első lépést a megvilágosodás (!) felé és hallgasd meg Drábik János hét- tizenkét éves előadásait"
Köszi, ismerem Drábikot, épp elegendő sületlenséget olvastam már tőle. Az új világrendet még láttam is anno. Az az ürge teljesen belecsavarodott a konteóiba.
#13: Akkor azt a filmjét nem láttad, amiben arról beszél, hogyan kereste az információkhoz a bizonyítékokat. A Világ történései eddig őt igazolják. Drábik 7 éve előre látta a háborút.
Én egyébként nyitott vagyok, bármiről meg lehet győzni tényekkel. Lehet, hogy Neked van igazad, várom a tényeket, melyek Téged igazolnak. Nekem igen magas helyről van megerősítésem - és evilági.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!