Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akkor most mi van?

Akkor most mi van?

Figyelt kérdés
Olvastam cikkeket hogy miben állapodott meg Jens Stoltenberg Orbánnal akkor most ez azt jelenti hogy a Nato katonákat akar küldeni Ukrajnába? Minden segitséget biztosit és még annál is többet? Akkor ebből tényleg 3.vh lesz ha már ilyenekről beszél a Nato főtitkár?
jún. 12. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Olvasd el újra. Vagy kérj meg valakit, hogy olvassa fel neked.
jún. 12. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nincs tervben. Arról tárgyalt Orbánnal, hogy mi lenne ha komolyabbra fordulna a helyzet.
jún. 12. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az lett, hogy amig nem tamadnak minket(natot) addig barmilyen katonai muveletet csak onkentes alapon lehet vegrehajtani. Igy semmi sem kotelezi magyarokat hogy barmilyen modon beleavatkozzanakna natos misszioba. Nem is varja el ezt a nato, mert az alapszabalyban is onkentesseg van.

Cserebe Orban semmit nem fog vetozni,allitasa szerint, mert amugy sem lenne ertelme.

jún. 12. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Megértettem a cikket engem az érdekelne, hogy szerintetek akkor vh lesz azért mennek a tárgyalások már ilyen dolgokról?
jún. 12. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha olvastad volna a cikket akkor tudnad hogy ilyen nincs a cikkben es nem is volt rola szo.

Ha nato katonak harcolnanak az oroszok ellen, azt biztos hogy nem hagyna valasz nelkul Putyin. Ezt Stoltenberg is tudja. Es nem is volt rola szo hogy ezt a voros vonalat atlepjek.

A cikk arrol szol hogy Orban nem fog vetozni semmilyen penzugyi vagy harcteri eszkozt erinto megallapodast

jún. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!