Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A migráció egyfajta szórakozás?

A migráció egyfajta szórakozás?

Figyelt kérdés
Vagyis amikor özönlenek sokan Európába és az USA-ba azt azért teszik, mert kedvük van hozzá, vagy otthon tényleg nem tudnának megélni? Szerintem amúgy, ha összeszednék magukat, akkor otthon is kellene valami megélhetést találniuk, csak lehet nincs is meg a munkamorál hozzá. Én is éltem külföldön, Angliában, de nem éreztem otthon magam, az ottaniak nagyon távolságtartóak voltak és mindig éreztették velem, hogy kívülálló vagyok. Hazajöttem, itt jobban érzem magam, engem már senki nem győz meg arról, hogy valamivel több pénzért megéri kimenni, a gyökerek és az emberi kapcsolatok többet érnek hosszú távon.

2024. jún. 12. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Németben adnak pénzt, kapnak TB-t és kiköltöztetik a németeket, hogy ők ott élhessenek. Mindenki menne
2024. jún. 12. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Kár hogy nem vagy afrikai. Több jogod lenne most
2024. jún. 12. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

"Én is éltem külföldön, Angliában" :-D

Az ugye megvan, hogy nem britek jönnek Európába, hanem olyan országok polgárai, amikben még egy mérnök sem kap feltétlen jó állást?

2024. jún. 12. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy ezek az emberek otthon érzik magukat a nyugati országokban? Miből gondolod, hogy csak unalmukban indulnak el családostól, vagy éppen hagyják hátra őket?

Te miért mentél? Megélhetésért? Miért vársz kevesebbet másoktól?

2024. jún. 12. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:
45%

"Miből gondolod, hogy ezek az emberek otthon érzik magukat a nyugati országokban?"

Ott voltak kisgyermekként. Oda fűzik emlékeik. Evolúcionálisan ott élt a családjuk oda szoktak

" Miből gondolod, hogy csak unalmukban indulnak el családostól, vagy éppen hagyják hátra őket?"

Kalandvágy miatt mennek ki innen a magyarok is. Jó lenne a világot megismerni

"Te miért mentél? "

Kalandvágy

2024. jún. 12. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Nocsak két profilod is van?

Vagy honnan tudod mik a kérdező motivációi?

Merthogy én neki válaszoltam.

2024. jún. 12. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindegy. Én is kimentem- Válaszoltam magam is
2024. jún. 12. 12:26
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Többnyire háború-sújtotta országokból, éhínségből menekülnek a migránsok.
2024. jún. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!