Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Orosz propaganda szerint a...

Orosz propaganda szerint a nyugat cenzúrázza az igazi orosz híreket?

Figyelt kérdés

Tehát azt állítja, hogy elferdíti, és az oroszok lejáratása megy egy rakás hazugsággal és elhallgatással. És vicces de ezt az interjút bejátszotta az M1 is (ebben a műsorban konkrétan az USA-t szidták és Oroszországban készítettek interjúkat emberekkel).

Tehát ebben az állításban van egy kicsi igazság is? Mit gondoltok?

(sztem az igazság vhol középen lesz, mert mindkettő pocskondiázza a másikat és a propagandát nyomja mindkét fél).

Kíváncsi vagyok ti hogy látjátok

2024. jún. 11. 18:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

orosz propaganda vagy sem, az orosz hírcsatorna ami a háború előtt elérhető volt most le van kapcsolva. narratívák háborúja megy mindenki a saját hazugságait igaznak adja elő, úgy az oroszok mint a nyugat is.

mondjuk érdekelne az általad említett híradás, illetve hitelesség kedvéért be is linkelhetted volna, mert így csak mondtál valamit ami mögött nincs bizonyíték.

2024. jún. 12. 04:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok linkelni. Én az m1-en hallottam és azóta nem kerestem rá. Nyilván ott is propagandát nyomnak
2024. jún. 12. 06:49
 13/18 anonim ***** válasza:
24%

értem. hát akkor elég kitaláció a kérdésed, azért amikor állítasz valamit illene egy linkkel alátámasztani.

bár az egész nyugati mainstreamot is hozhatnád ide, mert eléggé propaganda az is amikor 2022-ben az oroszok kifogytak a rakétákból, meg mosógépből szedik ki a csipszeket, erre pár hónapja jött ki az a cikk hogy nyugati technika vezérli az orosz rakétákat.

ja meg:

[link]

2024. jún. 12. 11:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Jólvan, meg fogom keresni, hátha fent van a neten is
2024. jún. 12. 11:42
 15/18 anonim ***** válasza:
köszi
2024. jún. 12. 11:58
 16/18 A kérdező kommentje:

28:30-tól

[link]

2024. jún. 12. 12:21
 17/18 A kérdező kommentje:

Cikk is van róla

[link]

2024. jún. 12. 12:22
 18/18 anonim ***** válasza:
17: elképesztő, komolyan. Mint Rákosi alatt.
2024. jún. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!