Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Orosz propaganda szerint a...

Orosz propaganda szerint a nyugat cenzúrázza az igazi orosz híreket?

Figyelt kérdés

Tehát azt állítja, hogy elferdíti, és az oroszok lejáratása megy egy rakás hazugsággal és elhallgatással. És vicces de ezt az interjút bejátszotta az M1 is (ebben a műsorban konkrétan az USA-t szidták és Oroszországban készítettek interjúkat emberekkel).

Tehát ebben az állításban van egy kicsi igazság is? Mit gondoltok?

(sztem az igazság vhol középen lesz, mert mindkettő pocskondiázza a másikat és a propagandát nyomja mindkét fél).

Kíváncsi vagyok ti hogy látjátok

2024. jún. 11. 18:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Mik az igazi orosz hírek? Hogy az adott héten senkit nem dobtak ki az ablakon?
2024. jún. 11. 18:05
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem részletezték xdd (nem néztem végig a műsort amúgy)
2024. jún. 11. 18:07
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
De akkor ez a hír is cenzúrázva van. :D
2024. jún. 11. 18:07
 4/18 A kérdező kommentje:
m1 nyomta le, az meg sok orosz propagandát nyom
2024. jún. 11. 18:08
 5/18 DK-s ***** válasza:
13%

Én rendszeresen olvasok Orosz híroldalakat, és igaz.

Totális cenzúra megy.

2024. jún. 11. 18:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Да
2024. jún. 11. 18:17
 7/18 A kérdező kommentje:
De az orosz szted nem cenzúrázza a nyugatit?
2024. jún. 11. 18:17
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
Nemcsak az orosz propaganda szerint, hanem a valóságban is.
2024. jún. 11. 18:22
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Ha alapból teljesen valótlan dologról kezdünk filozofálni, akkor időt pocsékolunk és pont ez az oroszok célja.

Oroszországban nincs szabad média,nincsenek független hírek csak állami propaganda. Nyugaton nem olvassák be az orosz állami propagandát? Nahát. Be kellene?

Az összes független orosz média/hírportál külföldi ügynökké lett minősítve, most már kb mind külföldről működik, mert ha belföldön valós híreket közölnének akkor repülne a 7 év letöltendő. Pont az oroszok cenzúrázzák az igazi orosz híreket...

2024. jún. 11. 21:38
 10/18 A kérdező kommentje:

9-es, amit ide leírtál, pont erről beszéltem, ők ezt ha vki ezt leírja, nyugati propagandának minősítik, és akkor megy róla a beszéd, hogy a nyugat cenzúráz és lejáratja Oroszországot.

Egyébként nézzetek fel az orosz hírek nevű fb oldalra és ott a kommenteket olvassátok, én oda csak röhögni járok XD

2024. jún. 11. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!